Epic Games podarja igro The Elder Scrolls Online

Trgovina Epic Games je včeraj započela svojo poletno razprodajo in s tem znižala cene celemu kupu iger, ki so jih skozi leta privabili v svojo ponudbo. Kaj vse je padlo v razprodajo v tem članku ne bomo omenjali, saj beseda teče tokrat o drugih stvareh, bomo pa omenili dejstvo, da vam bo tokrat vsak kupljeni naslov v denarnico povrnil 10 % od nakupa, ki jih nato lahko čez dva tedna po nabavi porabite za nakup nečesa drugega.

Poleg razprodaje se je včeraj pojavil nov dvojec naslovov, ki jih lahko prevzamete povsem brezplačno in nato tudi za vedno obdržite. Po dolgem času je Epic v brezplačno ponudbo poslal nekaj, kar ni bilo ponujeno še nikoli prej in tokrat je to postala popularna MMO igra The Elder Scrolls Online.

Ta masovna večigralska izkušnja je zaživela leta 2014 in čeprav sprva vanjo ni verjelo veliko ljudi, je razvijalec ZeniMax Online Studios dostavil dovolj zanimivo igralno izkušnjo, da je ta preživela tisto najtežje prvo leta. Nakar so začeli izdajati razne razširitve in dodatke tko da ima zadeva danes res ogromno vsebine, ki zahteva stotine ur igranja. ZeniMax še danes razvija nove dodatke in zadnji od njih, Necrom, je izšel pičel mesec nazaj. The Elder Scrolls s sabo prinaša ogromen svet ter dobre glavne ter stranske naloge, ki vsebujejo celo dialoge, vse to pa je celo podprto z glasovnim igranjem. Morda največji minus je sam boj, ki je že dolgo predmet kritik, a glede na starost igre nekako dvomimo, da ga bo razvijalec kdaj predelal.

The Elder Scrolls Online vas čaka tule, ni pa to edina brezplačnica tega tedna.

Zastonj lahko izmaknete tudi detektivsko igro Murder by Numbers. Za igro morda resda tule prvič slišite, a zagotovo poznate razvijalec Mediatonica, ki je malce za to igro spočel svoj huronsko slavni Fall Guys. Murder By Numbers je povsem enoigralska izkušnja in je v bistvu detektivka, ki se dogaja v Los Angelesu leta 1996, v njej pa igrate igralko Honor Mizrahi, čigar šefa ji umorijo minute po tem, ko je bila odpuščena. Naša naloga bo odkriti pravega morilca, pri trem pa nam bo pomagal prisrčni robotek SCOUT. Vaša kopija je na voljo na sledeči povezavi.

Obe igri bosta brezplačni do 27. julija, nakar na vrsto prideta novi poslastici – Severed Steel in zbirka vesoljskih iger Homeworld Remastred Collection.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime