Se pripravlja nova kolekcija iger Borderlands?

Pozorne oči spletne strani Gematsu so opazile, da so na splet ušle informacije o igrah in filmih, ki jim je starostno oznako nadel odbor za film in publikacije iz Južne Afrike. Specifično gre v tem primeru za filme in igre, ki jim je bila starostna oznaka nataknjena aprila in maja letos, med temi naslovi pa se je pojavil tudi zapis o zbirki iger The Borderlands Compilation: Pandora’s Box.

Igre Borderlands so sicer že dobile več zbirk, a o Pandora’s Box do sedaj še nismo slišali. Najbolj obsežna je zbirka Borderlands Legendary Collection, ki vsebuje prvi in drugi del ter tudi ločeni naslov Pre-Sequel, a v njem ne najdemo tretjega dela. Pandora’s Box zna biti tako kakšna ultimativna verzija, ki bi vsebovala čisto vso vsebino znotraj te franšize, ki do sedaj obsega:

  • Borderlands
  • Borderlands 2
  • Borderlands: The Pre-Sequel
  • Tales from the Borderlands
  • Borderlands 3
  • Tiny Tina’s Wonderlands
  • New Tales from the Borderlands

Našteto so seveda samo ugibanja, saj zgoraj omenjene zbirke razvijalec in založnik Gearbox zaenkrat še ni potrdil. A obstoj takšne kompilacije bi bil nenazadnje nekaj logičnega, saj je od zadnjega polnopravnega dela Borderlands franšize preteklo že kar nekaj let in bi bil že skrajni čas za nekaj novega.

Borderlands 4 je skoraj zagotovo že globoko v razvoju, čeprav projekt še ni bil uradno napovedan. Šef Gearboxa, Randy Pitchford, je leta 2021 na Twitterju zapisal, da delajo na tistem “velikem projektu”, a kakšnih konkretnih informacij od takrat dalje nismo dobili, zato bi znala takšna kompilacija iger zopet vzbuditi zanimanje za franšizo Borderlands.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime