Spider-Man 2 v novem napovedniku predstavi nekaj zgodbe

Nadaljevanje popularne igre Marvel’s Spider-Man se nezadržno približuje in res je treba čestitati razvijalcu Insomniac Games, saj je to eden redkih Sonyjevih studiev, ki izdeluje kakovostne visokoproračunske igre kot po tekočem traku. Za Spider-Mana 2 so sicer resda potrebovali 5 let, a vmes so izdali še igri Marvel’s Spider-Man Miles Morales in Ratchet & Clank: Rift Apart ter vse to še predelali za PC in v grafično preobleko zapekli ray tracing učinke.

Zatorej, če morda še niste preigrali njihovega dvojca Spider-Man iger ali pa ste morda že vmes malce pozabili na štorijo potem imate zdaj za to še vedno čas. Poznavanje preteklih dogodkov bo namreč ključno, saj bo Spider-Man 2 direktno nadaljevanje, ki se bo dogajalo nekje 9 mesecev po zgodbi iz enice. Vsaj tako je navrgel Jon Paquette, režiser zgodbe, ki je na nedavni konferenci Comic-Con v San Diegu ponosno stal zraven frišnega napovednika, ta pa se osredotoči predvsem na zgodbo.

V nadaljevanju bo treba spremljati veliko štorijalnih niti. Peter Parker in Miles Morales sta postala uigrani dvojec superherojev, a oba se soočata s problemi v svojih zasebnih življenjih. Odstranjevanje zlobcev zahteva veliko časa, a finance medtem ne čakajo, Miles pa se mora ukvarjati še s svojo izobrazbo. Petra medtem pesti nova preobleka, ki mu sicer daje nove moči, a mu hkrati načenja um, za povrh pa je v mesto uletel še Kraven, ki išče nov plen, tiste največje komplikacije pa bo sprožil Venom.

Dolgo se je ugibalo, kdo v bistvu sploh je Venom in napovednik nam lepo namigne, da je to nihče drug kot Harry Osborn, Petrov najboljši prijatelj, ki pa je hudo zbolel in se je nato lotil eksperimentalnega zdravljenja zaradi katerega na koncu postane divjaški Venom.

Tudi Miles Morales bo imel svoje težave. Poleg ukvarjanja s šolo se bo moral spopasti z Martinom Lijem, ki je svetu barab bolj znan po svojem vzdevku Mister Negative, ta pa je v prejšnjem delu ubil Milesovega očeta.

Spider-Man 2 nam bo tako predstavil kar nekaj zlikovcev, tako da bo naša pozornost tokrat razdeljena na spremljanje večih zgodb in to skozi oči dveh glavnih likov. Kako bo Insomniac Games vse skupaj pripeljal do konca bomo izvedeli 20. oktobra, ko igra izide samo za konzolo PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime