Bethesda izdala trojico animirank, ki bolje predstavijo svet Starfielda

Čakanja bo kmalu konec in po več kot desetletju bomo dobili novo in ogromno enoigralsko igro izpod rok razvijalca Bethesda Game Studios. Recite o tem razvijalcu in njegovih igrah karkoli hočete, a to je edini studio, ki zna pričarati ogromne RPG izkušnje tipa Skyrim in Fallout 3 in 4, te pa nato igralci preigravajo še desetletja ter za njih ustvarjajo samosvoje modifikacije.

In zdaj je tik pred izidom njihov nov projekt, ki je po Bethesdinih besedah največji doslej. Starfield je epska vesoljska avantura, ki nam bo omogočala raziskovanje stotin planetov, nabiranje surovin, oblikovanje svoje vesoljske ladjice ter sodelovanje v bojih tako na tleh, kot tudi sredi vesoljske črnine.

Skratka, zadeva je ogromna in čeprav nas prvi igralni posnetek ni navdušil, je poletna predstavitev v sklopu Summer Game Festa veliko dvomov odpravila in se zakoličila za eno najbolj pričakovanih iger leta 2023. Bethesda je zdaj začela udarjati oglaševalske bobne in v sklopu tega je na YouTubu objavila trojico kratkih animiranih epizod, ki malce bolje orišejo vesolje Starfielda.

Epizode spadajo pod zbirko The Settled Systems in trajajo samo dobri dve minuti, ne vsebujejo pa prav nobenega dialoga, saj je vse povedano skozi unikaten vizualen stil in dobro glasbo. Epizoda The Hand that Feeds sledi nalogi dveh najemnikov, ki morata od nekega ubogega prebivalca dobiti določen predmet, a vsak od njiju želi pri temu uporabiti svoj pristop: nasilen ali pa skozi dialog. Epizoda Supra Et Ultra sledi usodi dostavljavca, ki se na planetu New Atlantis prijavi za napeto vesoljsko avanturo, medtem ko se epizoda Where Hope is Built osredotoči na siroto, ki sanja o pobegu iz planeta Akila in si zaželi življenja med zvezdami – tole malce spominja na začetek potovanja Skywalkerja iz franšize Vojna zvezd.

Animiranke nam želijo predstaviti globino igralne izkušnje, ki nam jo želi dostaviti Starfield, kjer lahko svoj lik rodimo na različnih koncih vesolja in mu preko svojih odločitev razvijemo unikatno življenjsko potovanje. Ali bo Starfield lahko izpolnil vse svoje visokoleteče obljube bomo izvedeli 6. septembra, ko igra izide na PC-ju in konzoli Xbox Series X, že od prvega dneva pa bo igralna na servisu Game Pass.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime