Futurama prispela v Fortnite

Saj veste, kakšna je dandanašnja marketinška kampanja vsakega novonastalega filma ali serije. Zadevo je treba na takšen ali drugačen način nekako vključiti v igro Fortnite, saj s tem najhitreje za svoj izdelek zbudiš pozornost mlajših igralcev in tega trika se je poslužila tudi starošolska animirana serija Futurama, ki je nedavno bila ponovno oživljena in je po desetih letih zopet zopet pripravljena spočeti vrsto vesoljskih avantur za naše najbolj priljubljene dostavljavce.

V Fortnite je prispela tista najbolj pomembna trojica serije, ki je sestavljena iz junakov Fryja, Benderja in Leele in jih zdaj lahko kupimo v Fortnitovih notranji trgovini. Vsak od njih stane 1.500 V-Bucksov, a če kupite celoten paket naenkrat boste zanj odšteli samo 2.800 V-Bucksov.

V zameno za svoje virtualne prihranke boste dobili modele, ki nosijo svojo značilno risankasto podobo, vsak od likov pa vsebuje tudi svoj ples, unikaten kramp in seveda padalo, Bender, Fry in Leela pa na hrbtu nosijo unikatne nahrbtnike. Leela okoli prenaša svojega zvestega in požrešnega ljubljenčka Nibblerja, Fry se ponaša z bizarno žabo Hypnotoad, Bender pa si je na hrbet zadegal svojega sina Bena Rodrígueza.

V igri boste po novem naleteli tudi na Benderjevo unikatno orožje Shiny Metal Raygun, ki lahko strelja plazmo vse dokler se orožje ne pregreje, nakar je treba počakati, da se to ohladi. Orožje lahko najdete naključno na mapi ali pa ga kupite od samega Benderja, ki vas kot NPC čaka znotraj Mega Cityja – zaradi njegove moči orožja ne bo možno izrabiti na turnirjih.

Vse te dobrote so v Fortnitu že na voljo, premiero 11. sezone pa lahko že zdaj gledate na pretočnem servisu Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime