NASA bo zagnala svoj lastni pretočni servis NASA+

Misteriozne črnine vesolja bomo lahko kmalu spoznali bolj intimno, saj je ameriška vladna agencija NASA nedavno napovedala čisto svoj lastni pretočni servis, ki se bo imenoval NASA+.

Gre za povsem nov način prikazovanja vse vsebine, ki jo je skozi leta posnela NASA in tega materiala se je nabralo kar nekaj, vesolje pa je dovolj zanimivo in globoko, da jim vsebine ne bo zmanjkalo tudi v bodoče. NASA+ bo vsebovala zanimive dokumentarce, ki se bodo tikali skrivnosti vesolja in nam bodo skušali prikazati kaj vse je potrebno postoriti pred lansiranjem rakete ali satelita. Na voljo bodo tudi serije, hkrati pa bodo občasno na voljo prenosi v živo, kar bo verjetno rezervirano za kakšne posebne dogodke, kot je izstrelitev nove misije ali pa nemara spremljanje kakšnega večjega požara oziroma hurikana, ki trenutno preti naši Zemlji.

Potem je tu še gledanje skozi novi teleskop James Webb ter spremljanje roverjev, ki se bodo odpravili raziskovati tuje planete ali pa se tam že nahajajo. NASA vsekakor ima velike ambicije, saj želi preko programa Artemis ljudi zopet vrniti na obiskovanje Lune, ki smo jo nazadnje obiskali več kot 50 let nazaj. Misija Artemis II nas bo vrnila v raziskovanje Zemljinega naravnega satelita, 10 dnevno potovanje pa je načrtovano za drugo polovico leta 2024. Da potovanja na Mars in rekordne gledanosti, ki bi jo s sabo prinesel takšen prenos v živo, sploh ne omenjamo.

Kar je najboljše pri celi napovedi je dejstvo, da bo za razliko od konkurenčnih pretočnih servisov, NASA+ popolnoma brezplačen. Zadeva bo delovala tako na brskalnikih kot tudi na namenskih aplikacijah, ki jih bo moč namestiti na praktično vse možne naprave, spremljali pa bomo vsebino, ki jo ne bodo prekinjale nadležne reklame.

Točen datum izida pretočnega servisa NASA+ še ni znan, a zadeva naj bi zaživela enkrat poleti, ki se že izteka, tako da nas zna dočakati že ta mesec. Do takrat lahko skočite na uradni YouTube kanal, ki 24 ur na dan vrti prenos v živo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Mar mi bo omogočila intelektualna intiligenca ” pričakovano VIDENO ?!” , za časa svojega življenja ali bo v drugem
    delu postalo življenje “reinkernacija- nevidenega ?!”, kot veleva einstan “ENERGIJA JE NEUNOČLJIVA oz.. je nesmrtna !?, ali res ????????????

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime