Še danes imate čas, da prevzamete brezplačno kopijo igre Europa Universalis 4

Ste morda oboževalec strategij? S tem mislimo tistih resnih strategij, kjer je igranje sestavljeno bolj iz gledanja ogromne mape, večino časa pa boste gledali v manjše ikone, se ubadali z razpredelnicami in pregledovanjem podatkov ter se ukvarjali z vzpostavljanjem zavezništev, ki lahko vsak čas razpadejo, bodisi po vaši krivdi ali pa je za nož v hrbet zaslužen nasprotnik.

Če spadate v ta tip igralcev potem vam je dobro znan nišni žanr “grand strategy” iger, ki jih poglavitno izdeluje založnik Paradox Interactive. Ta ima pod svojo šapo že več takšnih franšiz in ena od teh sliši na ime Europa Universalis IV iz leta 2013, ki nas popelje skozi stoletja zgodovine med 1444 in 1821, med tem časom pa bomo poskušali preko pametne diplomacije, vojskovanja, trgovanja in kolonizacije poskušati zavladati svetu.

In ravno ta igra je trenutno brezplačna na platformi Epic Games, ponudbo pa lahko izkoristite samo še danes, 17. avgusta in sicer do 17.00. Igro lahko prevzamete na sledeči povezavi in že osnovna kampanja vam bo ponudila desetine, če ne stotine ur igranja, če pa vam tudi to ne bo dovolj pa lahko skočite še v svet DLC-jev. Založnik Paradox je namreč znan po tem, da za svoje strategije rad izda cel kup naknadnih dodatkov, ki jih nato prodaja po mastni ceni in Europa Universalis IV pri temu ne odstopa. Igra je po izidu dobila kar 43 dodatnih DLC-jev, nekateri manjši od njih pa so za igranje tudi brezplačni, a za večino bo treba primakniti nekaj evrov.

Poleg te strategije je brezplačna tudi igra Orwell: Keeping an Eye on You, ki je v bistvu nekakšna grafična avantura v kateri kot detektiv pregledujete civiliste, ki se morda nagibajo proti terorističnim dejanjem. To zanimivo igralno izkušnjo lahko na svojem Epic Games računu aktivirate tule.

Kot rečeno, danes ob 17.00 se izteče ponudba za obe igri, ki jih bosta nato nadomestili Black Book in pa Dodo Peak.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime