Call of Duty: Modern Warfare 3 dobil prvi igralni napovednik

Call of Duty: Modern Warfare 3 je izdal že nekaj krajših dražilnikov, zdaj pa je napočil tudi čas za prvi prikaz igranja in vsi vemo, da to pomeni nekaj počasnih in dramatičnih kadrov, vse skupaj pa mora obvezno spremljati upočasnjena verzija popularne skladbe, ki nam na ta način da vedeti, da gledamo v neko resno igro.

V primeru Modern Warfara 3 je ta komad Don’t Fear the Reaper od glasbene skupine Blue Öyster Cult in čeprav je ta koncept zdaj že prežvečen, zadeva vseeno kar dobro paše v tale napovednik za tretji in poslednji del novejše sage Modern Warfare, ki bo pred kamere zopet postavila nekatere že znane obraze enote Task Force 141, ki ji poveljuje Captain Price.

Napovednik nas najprej spusti v morske globine, nakar napademo zapuščeni zapor, ves čas pa skrbi povzroča antagonist Vladimir Makarov, ki drži globoke vezi z Rusijo in njihovim jedrskim orožjem. Čaka nas veliko akcije, v enem kadru pa lahko vidimo tudi namig na veleznano misijo No Russian, ki smo jo igrali v prejšnji verziji Modern Warfara 2, ko smo morali popokati celo letališče civilistov, le da bomo tule očitno ugrabili letalo.

Activision zna tokrat s kampanjo celo presenetiti, saj naj bi bile misije tokrat manj premočrtne in bodo postavljene v malce bolj odprt svet, tako da se bo igralec sam odločal, kako pristopiti do določene situacije. To bi bil pošten odmik od prejšnjega dela, kjer je bila pot napredovanja tako ozka, da nam je igra na določene trenutke zapovedala kje točno moramo stati in koga takrat ustreliti.

Tudi večigralstvo bo vsebovalo presenetljivo veliko vsebine. Veterani se boste veselili dejstva, da bo predelanih 16 map iz igre Modern Warfare 2 in to tiste iz leta 2009, ki bodo sicer malce predrugačene, a bodo na splošno enake tistim iz originala. Poleg tega nas čaka zanimiv večigralski 3v3v3 igralni način Cutthroat, ki ga bosta spremljala še Kill Confirmed in Hardpoint. Prvič v zgodovini serije se bo naš večigralski napredek iz drugega dela preselil tudi v tretji del, kot pa da vse to ne bi bilo dovolj bomo dobili še igralni način Zombies, v katerem se bomo spopadali proti nemrtvim in to na največji Zombies mapi do sedaj.

Skratka Modern Warfare 3 bo s sabo prinesel presenetljivo veliko vsebine. Izid je začrtan za 10. november, kupci dražje edicije Vault Edition, ki stane 100 €, pa boste dobili cel kup dodatkov za večigralstvo in dostop do enoigralske kampanje en teden pred njenim uradnim izidom.

Več informacij najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime