Igra The Walking Dead: Destinies nam bo omogočala spremembo dogodkov iz serije

Založnik GameMill Entertainment in razvijalec Flux Games sta včeraj napovedala igro, ki je, vsaj na papirju, slišati kot sanjski naslov za vsakega pravega oboževalca serije Živi mrtveci. Igra The Walking Dead: Destinies bo namreč spremljala znane junake iz AMC-jeve serije, tako da bomo podoživeli že videno zgodbo, a na malce drugačen način, saj nam bo v roke porinjena možnost, da spremenimo nekatere ključne dogodke iz stripov in serije ter si tako ogledamo zgodbo iz alternativne resničnosti.

Igra bo spremljala prve štiri sezone serije, ki nas je iz Atlante preselila na kmetijo družine Greene, nakar smo obiskali še zapor in se znašli v sumljivem mestu Woodbury. Dogodki, ki so junake selili iz ene lokacijo na drugo so oboževalcem serije že dobro znani, zdaj pa jih bomo na lastno roko lahko priredili svojim željam. Tako bomo končno lahko videli, kaj bi se zgodilo, če bi se soočenje med Rickom in njegovim bivšim policijskim partnerjem Shaneom razpletlo drugače in bi Shane, ki ga je v seriji mojstrsko upodobil Jon Bernthal, postal novi šef tabora, ki je ob koncu druge sezone obupano iskal novo zatočišče in ga nato našel v zaporu.

Spremenili bomo lahko tudi nekatere druge ključne dogodke in GameMill Entertainment pravi, da bomo v Destenies našli okoli ducat znanih junakov iz serije, vsak od njih pa bo vseboval svojo unikatno osebnost in nabor orožij. Igranje se bo izvajalo iz tretjeosebnega pogleda in bo vsebovalo tudi akcijski vidik, tako da se bo treba pretepati, nabirati surovine in sprejemati pomembne odločitve.

Vse to se sliši odlično in če bo igra res dobro razvejana in bodo naše odločitve resnično pripeljale do povsem drugačnih razpletov dogodkov ob vsakem preigravanju potem zna biti to ena najboljših iger znotraj licenčnega vesolja Živih mrtvecev. Upamo samo, da na koncu ne bo vse skupaj izpadlo površno in bomo gledali enak razplet dogodkov, le da bo namesto Ricka nastopal Shane.

Za takšno razvejano zgodbo potrebuješ močne pisce in velik proračun in res upamo, da kar ga je dobil Flux Games, ga je prelil ravno v ta vidik igranja. Grafično je zadeva namreč videti podpovprečno in že malce sumljivo spominja na mobilne igre, za glasovno igranje pa pred mikrofon niso dobili originalnih igralcev, ampak nekakšne kopije, ki jih poskušajo posnemati.

The Walking Dead: Destinies še nima datuma izida, a bo izšel za vse možne platforme, ki vključujejo tudi Nintendo Switch, cena pa bo znašala 50 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime