Amazonova televizijska serija Fallout prejela prvi dražilnik

Glede na to, da bomo na Fallout 5 čakali še nekje deset let in ga bomo skoraj zagotovo igrali šele na naslednji generaciji konzol, bomo navdušenci nad tem vesoljem v vmesnem času požrli vsak košček uradno žegnane vsebine, pa čeprav nam ta ne bo dostavila ravno tiste izkušnje, ki so jo pričarale enoigralske igre.

Takšen dober vmesni obrok bo Amazonova televizijska serija Fallout o kateri že dolgo poslušamo, vendar pa poleg slik iz snemanja česa konkretnega še nismo videli. Amazon je to spremenil včeraj, ko je za oboževalce pripravil nekaj novih razkritij, publika na sejmu Gamescom pa je ugledala prvi dražilnik, ki končno zadevo pokaže v gibanju.

Dražilnik še ni prispel na YouTube, tako da se je zaenkrat treba zadovoljiti s posnetkom nekoga, ki je predvajano zajel na svoj telefon, kvaliteta pa je seveda obupna. Kljub slabi ločljivosti pa so nekateri kadri takoj prepoznavni vsakemu pravemu navdušencu nad Fallout igrami: vidimo lahko prepoznavne helikopterje Vertibird, skupina vojakov pa se sprehaja v oklepu Power Armor, ki niso videti tako impozantno kot v igrah. Ugledamo lahko tudi ghoula v frajerskem jopiču, na koncu pa še eksplozijo atomske bombe, ki je značilna za to franšizo.

V enem kadru lahko vidimo tudi odpiranje podzemnega bunkerja, ki se v Fallout vesolju imenuje Vault. Specifično bomo v seriji spremljali dogajanje okoli Vaulta 33, ki ga v igrah še nismo obiskali, mesto dogajanja pa bo tokrat Los Angeles. Mesto angelov smo sicer v igrah že obiskali, tam pa nosi ime Boneyard, a seveda ni nujno, da bo serija vsebovala enako zgodovino kot pa jo vsebujejo igre.

Serija, preprosto imenovana Fallout, točnega datuma izida še nima, a bo izšla enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime