Assassin’s Creed Mirage dobil nov napovednik in to v arabskem jeziku

Še malo in pozabavali se bomo lahko v povsem novi Assassin’s Creed igri, ki bo po obsegu manjša od tistih polnih poglavij, a bo dovolj velik zalogaj medtem ko čakamo na tisti pravi naslednji del. Assassin’s Creed Mirage je bil sprva zamišljen kot večji dodatek za Valhallo, vendar pa se je vmes vsebina dovolj nabreknila, da se je Ubisoft odločil zadevo izdati kot povsem samostojen naslov.

Na sejmu Gamescom je založnik za nas pripravil nov napovednik, ki nas preseli v 9. stoletje Bagdada, tam pa bomo spremljali protagonista Basima Ibn Is’haqa, ki se ga pristaši serije spomnite že iz prejšnjih iger. Mesto in čas dogajanja sta že znana, saj nam je Ubisoft že nekaj časa nazaj dostavil daljši igralni napovednik, a vseeno je tale video vreden ogleda. V njem lahko namreč prvič slišimo arabsko glasovno igranje, ki nam bo dostavilo bolj verno igralno izkušnjo in ga do sedaj v Assassin’s Creed igrah še nismo slišali.

Da bi si ob preigravanju Assassin’s Creed iger izbral tudi jezik, ki bi ustrezal izbranemu časovnemu obdobju, mi do sedaj še ni padlo na pamet. Na takšen način bi lahko preigrali trilogijo Assassin’s Creed: Ezio Trilogy, ki se dogaja v Italiji, medtem ko bi za Unity lahko izbral francoščino. Izbira ustreznega jezika lahko veliko doda pri ustvarjanju pristne atmosfere, vendar pa lahko zabredete v težave, če jezika ne razumete in berete angleške podnapise. To sem spoznal pri igranju igre Atomic Heart pri kateri sem izbral ruščino in angleške podnapise, vendar pa so liki ves čas čebljali, tudi med strelsko akcijo, tako da je bilo malce težko spremljati streljanje nasprotnika in zraven še brati podnapise.

Napovednik pokaže tudi novega nasprotnika in sicer nekega vojaka, ki se bo na nas spravil s čisto pravim metalcem ognja. Tip na hrbtu nosi nekakšen kadeč nahrbtnik in stavimo, da bomo tega lahko izkoristili za njegovo eksplozivno obarvano uničenje.

Assassin’s Creed Mirage je ta mesec najavil prestavitev izida in to na bolj zgodnji datum, tako da se bomo v preigravanje spravili že 5. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime