Novi film Davida Fincherja The Killer dobil prvi napovednik

Kot velik oboževalec del režiserja Davida Fincherja vedno dvignem ušesi, ko se približuje čas izida njegovih projektov. Kako tudi ne bi, če pa je tip ustvaril morda moj najljubši film Zodiak in mojstrovine kot so Sedem in Ni je več, hkrati pa je za Netflix spočel odlično serijo Mindhunter in še vedno sem jezen, da ta očitno nikoli ne bo dobila 3. sezone.

Ni pa Fincher zaradi tega prekinil pogodbe z Netflixom, saj za njih zdaj ustvarja nov film imenovan preprosto The Killer. Ta bo ustvarjen po francoski seriji stripov z istim imenom, ki jih je ustvaril Alexis Nolent, zgodba pa govori o profesionalnem najetem morilcu, ki ima za sabo zgodovino uspešnih umorov, a pri eni nalogi gre nekaj narobe, zaradi česar se mora morilec soočiti sam s sabo, hkrati pa se bo zapodil za svojim bivšim delodajalcem.

The Killer je dobil več napovednikov in takoj je razvidno, da sta tako originalni strip kot tudi filmska priredba navdih potegnila iz več različnih virov. Zgodba spominja na neko mešanico dogodkov iz Jason Bourna, medtem ko sam morilec spominja na Agenta 47 iz iger Hitman. Uvodna scena napovednika po drugi strani v spomin instantno prikliče film Profesionalec iz leta 1995, v katerem je Antonio Banderas na podoben način ure in ure potrpežljivo čakal, da se pred merek ostrostrelske puške sprehodi njegova tarča.

The Killer bo v glavno vlogo postavil Michaela Fassbendera, ki je svoj zadnji film X-Men: Dark Phoenix posnel leta 2019, ta pa je bil tako slabo sprejet, da se je tip kar poslovil od igralskih odrov in je raje skočil v svet profesionalnega dirkanja. Tam bi verjetno ostal do danes, a ko te v glavno vlogo vpokliče sam Fincher, potem se ti prioritete spremenijo, zato je vse prerad sprejel ponujeno, saj bo dobro poskrbljeno tudi za scenarij, ki ga je spisal Andrew Kevin Walker, ki je isto nalogo opravil v filmu Klub golih pesti.

Film The Killer bo omejen izid v kinih dobil 28. oktobra, a že 10. novembra ga bomo gledali tudi na Netflixu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime