Film Ferrari prejel prvi dražilnik

Zdi se, da smo v zadnjih letih dobili kar nekaj avtobiografskih filmov glede največjih imen v dirkaškem svetu in sam pravim, da je Hollywood dobrodošel pri delanju novih takšnih izdelkov, saj so bili praktično vsi kvalitetni in vredni ogleda. Letos v kina prihaja nov takšen celovečerec pod imenom Ferrari, ta pa bo pod drobnogled vzel Enzo Ferrarija in njegovo življenjsko potovanje do ustanovitve ene najbolj prepoznavnih in uspešnih avtomobilskih znamk na svetu.

Film bo režiral Michael Mann, v glavni vlogi pa bo nastopal Adam Driver, ki ima dirkaško žilico že v svojem priimku in tip se je očitno specializiral za igranje italijanskih mogotcev, saj smo ga v podobni vlogi gledali znotraj filma Hiša Gucci. Tokrat bo nastopal v malce starejši vlogi, zato so mu lasje posiveli, v kadre pa gleda izjemno resno. Kako tudi ne bi, saj se film dogaja v ključnem obdobju Enzojevega življenja leta 1957, ko se pripravlja na slovito dirko Mille Miglia. Ferrari je sicer takrat bil že dobro uveljavljeno ime dirkaškega sveta, vendar pa se je Enzo še vedno boril s problemi, saj je bil Ferrari takrat udeležen v večji avtomobilski nesreči, ki je zahtevala kar nekaj smrtnih žrtev, Enzo pa je bil zaradi tega celo obtožen umora.

Težave pa ni imel Enzo samo na dirkališču ampak tudi v osebnem življenju. V njegovi karieri je pomembno vlogo igrala njegova žena Laura, ki jo bo tokrat odigrala Penélope Cruz, Enzo pa ni vsega kar je želel dobil doba, zato je tolažbo iskal tudi v objemu svoje ljubimke Line Lardi, to pa bo k življenju poskušala obuditi igralka Shailene Woodley.

Dražilnik pokaže ravno dovolj, da nam vzbudi željo po ogledu in že iz teh kratkih kadrov je jasno, da bo tale stvar zahtevala močne zvočnike, ki jih je najbolje slišati znotraj kinodvorane. Tam bomo film gledali letos in sicer enkrat med decembrskim rajanjem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime