MMO New World dobiva prvi dodatek Rise of the Angry Earth

MMO igra New World bo konec naslednjega meseca praznovala svoj 2. rojstni dan, Amazon pa se je odločil to obletnico izkoristiti za najavo dodatka Rise of the Angry Earth, ki bo za New World postala tudi prva plačljiva razširitev.

Dodatek je dobil prvi napovednik, ki pa žal ne pokaže igranja ampak samo boginjo Artemis, ki je na nas pošteno jezna, zato je proti nam zarotila samo naravo. Dogajanje se bo tokrat preselilo na južni del Aternuma, ki je bil včasih znan pod imenom First Light, zdaj pa je ta del pokrajine prizadela nekakšna apokalipsa. Iz obličja zemlje so izginili celi zaselki in nikomur ni jasno, kdo točno je zaslužen za njihovo izginotje, seveda pa bomo to skrivnost morali raziskati igralci, ki se bomo pogumno soočili z novo nevarnostjo Beast Lordov, ti pa nam ne bodo samo stregli po življenju, ampak nam bodo omogočili skok na hrbet volkov, levov in konjev, katere bomo lahko končno tudi jezdili.

Napovednik obljublja raziskovanje res barvite okolice, ki bo vsebovala nove nasprotnike, zaklade in novi raid, ki se tule imenuje Expedition, ta pa je rezerviran samo za tiste z najvišjo stopnjo izkušenosti. Tudi ta se bo z dodatkom zvišala, saj bomo lahko zdaj like privedli vse do stopnje 65, vihteti pa bo moč tudi nov tip orožja Flail, ki se mu pri nas strokovno reče bojni mlat.

Rise of the Angry Earth bo tako s sabo prinesel kar nekaj nove vsebine in bo zase zahteval 30 €, novi igralci pa boste lahko kupili prav poseben paket igre New World: Elysian Edition, ki bo stal 70 €. Amazon bo za dodatek kmalu pokazal tudi kakšen bolj konkreten igralni napovednik, saj bo razširitev izšla že 3. oktobra in to skladno z izidom 3. sezone.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime