The Boys spinoff Gen V dobil krvav napovednik

Serija The Boys se je že s prvo sezono izstrelila med tiste najbolj gledane zadeve na televiziji, saj je vsebovala zanimivo spisan scenarij, ki se je na več načinov pošalil na račun superherojev, ki nam jih že desetletja ponujata Marvel in DC. The Boys je namreč predstavil idejo, da pridni fantje in dekleta v pajkicah nimajo vedno najboljših namenov in da tudi njih v bistvu naprej ženeta lakota po denarju in slavi, kar so problemi, s katerimi se soočajo tudi navadni ljudje. Hkrati se malce ponorčujejo iz vseh serij in filmov, ki so spočeti na račun teh superjunakov, kar bo iz resničnega življenja jasno vsakemu, ki te dni čuti “Marvelovo utrujenost”.

Vendar pa bo tudi The Boys začel proizvajati ločeno, “spinoff” vsebino, saj je stvar preprosto preveč popularna, da je založnik Amazon ne bi vsaj malo izkoristil. Ta je že dolgo nazaj tako najavil ločeno serijo Gen V, ki je sicer že julija dobila kratki dražilnik, a zdaj je ta prišel pod oznako Redband, tako da lahko vidimo tudi nekaj krvi.

Gen V se bo dogajal v svetu serije in stripov The Boys, le da se bo dogajanje preselilo na univerzo Godolkin University. Ta malce spominja na Bradavičarko iz Harryja Potterja, saj univerza služi kot trening center za vse superheroje, ki pa se še spoznavajo s svojimi močmi in se poskušajo odločiti za čim bolj frajerko in udarno ime, ki bo nato strah v kosti nagnalo vsakemu nepridipravu.

Spremljali bomo tako vrsto junakov sredi pubertete, kar pomeni veliko merjenja moči, najstniških romanc in pokanja superherojskih mozoljev, s tem da bo Godolkin pretila neka še nepojasnjena nevarnost. V napovedniku lahko tudi vidimo, da kljub najstniški odraščajoči temi krvi ne bo manjkalo. Ena od superjunakinj kri celo uporabi za orožje, medtem ko se ena lahko pomanjša na miniaturno velikost, zaradi česar potem spleza iz krvavega ušesa nekega ubožca.

Gen V bo premiero doživel 29. septembra, na ta dan pa bomo preko pretočnega servisa Amazon Prime lahko pogledali prve tri epizode, nakar bomo nove prejemali enkrat na teden vse do 3. novembra. Gen V bo lepo nadomestil izostanek 4. sezone krovne serije The Boys, ki je produkcijo te že dokončala v začetku leta, a še vedno nima datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime