Grozljivka Pet Sematary: Bloodlines dobila prvi napovednik

Ko je znani pisatelj grozljivk leta 1983 spisal knjigo Pet Sematery, ki jo pri nas poznamo pod imenom Mačje pokopališče, si verjetno niti približno ni predstavljal, da bo tole iztočnica za kar štiri filme. Prvega smo dobili leta 1989, nakar smo leta 1992 dobili še nadaljevanje, ki so ga gledalci popljuvali iz vseh strani. Temu je leta 2019 sledila nova ekranizacija originala, letos pa bomo dobili Pet Sematary: Bloodlines, ki bo povedal originalno zgodbo, ki se bo odvila pred tistimi dogodki iz originalne knjige.

Bloodlines bo tako skočil v leta 1969 v mestece Ludlow, spremljali pa bomo mladega Juda Crandalla, ki skupaj s svojim dekletom poskuša zapustiti domače okolje in se odpraviti nekam, kjer ne bo na vsakih 10 metrov ceste pred sabo srečal traktor. Vendar pa na poti sreča nekaj drugega, saj zbije volka, ta pa je malce čuden, saj se ponovno vstane, kot da mu ne bi bilo nič, gledalcu pa je seveda takoj jasno, zakaj je tako trdoživ, saj je ta volk že umrl, a ga je nekdo pokopal na starodavnem indijskem pokopališču, zaradi česar je ponovno vstal od mrtvih, le da je tokrat povsem drugačen.

Jude Crandall je tisti sosed, ki ga nato leta kasneje srečamo v originalnem filmu kot soseda, ki družino Creed opozori, da “je včasih mrtvo boljše”. Zdaj bomo ugledali vse dogodke, ki so ga pripeljali do tega spoznanja, saj so tudi v njegovi preteklosti zakopavali ljudi tam, kjer ne bi smeli, iz tega pa se je izrodila nevarnost, ki je pobila kar nekaj ljudi.

Film Bloodlines bo režirala Lindsey Anderson Beer in to bo v bistvu njen pionirski projekt, plodno roko pa je imela tudi pri pisanju scenarija, ki ga je ustvarila skupaj z Jeffom Buhlerjem, ta pa se je v tej vlogi preizkusil že pri kovanju filma Mačje pokopališče iz leta 2019. Stephen King žal pri filmu in kovanju njegove zgodbe očitno ni sodeloval, a mu je javno izkazal podporo in zgodbo označil za dobro.

Pet Sematary: Bloodlines bo ekskluziven pretočnemu servisu Paramount+, tam pa se bo rodil že 6. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime