Horizon Forbidden West naj bi bila naslednja Sonyjeva predelava za PC

Sony pridno nadaljuje s predelavami svojih ekskluziv iz konzol PlayStation 4 in 5 na PC. To strategijo so povzeli od Microsofta, le da ta izide svojih iger splavi istočasno na obeh platformah, medtem ko Sonyjeve igre na domačih konzolah prebijejo nekaj let in se šele nato preselijo na namizne računalnike.

Naslednja igra, ki naj bi jo Sony prepeljal na računalniške pašnike naj bi bila Horizon Forbidden West, ki se je na konzolah PlayStation 4 in 5 rodila 18. februarja lani, kar pomeni, da bo za svojo selitev rabila malce manj kot dve leti.

Informacije prihajajo iz strani znanega billbil-kuna, ki velja za zanesljiv vir informacij, saj redno predčasno razkrije nove pridobitve servisa PlayStation Plus, svoje napovedi pa rad deli preko francoske spletne strani Dealabs.

Še pred billbil-kunom pa je razkritje igre nenamerno napovedala singapurska ocenjevalna komisija, ki je objavila zapis o igri Horizon Forbidden West Complete Edition, ki bo vsebovala originalno kampanjo in ločen dodatek Burning Shores v enem paketu. Zdaj se billbil-kun sklicuje ravno na ta zapis, ki naj bi bila v bistvu PC verzija te igre, ta pa naj bi bila napovedana že zelo kmalu.

horizon

Sony bo sicer nocoj ob 23.00 priredil novo predstavitev iger State of Play, a ta naj bi se osredotočila samo na indie naslove in igre iz strani zunanjih založnikov. Morda pa čas izkoristijo tudi za najavo Horizon Forbidden West Complete Edition za PC in bi to moralo biti presenečenje, ki pa ga je zdaj billbil-kun pokvaril.

Slednji sicer nima informacij glede potencialnega datuma izida, a če v obzir vzamemo prejšnje Sonyjeve napovedi predelav, zna od uradne najave in izida preteči manj kot mesec dni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime