Resident Evil 4 čez slab teden dobiva DLC Seperate Ways

Če ste se aprila že sprehodili skozi grozljive vasice in sobane gradu igre Resident Evil 4 in ste vse do sedaj iskali nov izgovor za vrnitev v njegove globočine, potem se bodo vaše želje izpolnile že ta mesec. Založnik Capcom je namreč na včerajšnji predstavitvi State of Play napovedal obljubljeni DLC Seperate Ways, ki bo s sabo prinesel novo kampanjo, to pa bomo tokrat podoživeli skozi oči skrivnostne agentke Ade Wong.

Ada Wong se igra malce drugače kot pa naš prejšnji junak Leon S. Kennedy, saj vsebuje svojo orožarno in posebne poteze, a štorija nas zapelje skozi podobne lokacije in stopnje kot Leona, le da so malce spremenjene in jih lahko zdaj podoživimo na nov način. Starejši igralci se boste morda spomnili dodatka Opposing Force za igro Half-Life, ko smo zgodbo protagonista Gordona Freemana podoživeli iz strani vojske in ravno nekaj takšnega nam bo ponudil Seperate Ways.

DLC izide že 21. septembra, zanj pa bo potrebno odšteti 9,99 €. Poleg nove kampanje bomo prejeli tudi posodobitev za igralni način Mercenaries, v tega pa bosta prispela nova junaka: Ada Wong in Albert Wesker.

Resident Evil 4 bo prejel tudi predelavo za očala PS VR2. Ta posodobitev bo brezplačna za vse lastnike originalne igre, zdaj pa smo prejeli tudi prvi napovednik, ki malce bolje pokaže igranje v tem načinu. Kampanja bo sicer identična, vendar pa bo rokovanje z orožji zdaj še bolj zabavno, bolj priročno pa bomo vihteli tudi nož, ki bo še posebej izpostavljen v šefovski bitki proti Krauserju. Predelava za PS VR2 pride nekoliko kasneje, saj bo na voljo šele enkrat pozimi, to pa pomeni, da jo bomo lahko igrali še letos ali pa šele v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime