Streamer PrimeTime postavil nov svetovni rekord v neprekinjenem streamu brez spanca

Dolgotrajni prenosi v živo preko Twitcha ali YouTuba niso nič novega in so že tako pogosti, da se jih je oprijelo ime “subathoni”. Gre za unikatne izzive, ki si jih zastavijo razni streamerji, trik teh pa so ure dolgi prenosi v živo, ki vsebujejo določene cilje: po določenih urah si streamer denimo obrije glavo ali pa podari kakšno nagrado. Namen subathonov je višanje števila naročnikov in pridobivanje donacij, navadno pa so te oblike prenosov v živo hudo upešni.

Streamer PrimeTime pa se je lotil svoje verzije subatona, ki pa mu je privil težavnost in to preko platforme Kick. Pri običajnih subathonih gre streamer po dolgih urah še vedno spat, le da pusti prižgano kamero za vse tiste, ki ga radi gledajo tudi med premetavanjem po rjuhah, PrimeTime pa se je tega dela znebil in spočel prenos v živo, med katerim sploh ni šel spat.

PrimeTime je namreč želel podreti svetovni rekord prenosa v živo brez spanca, ki ga je pred tem držal ThisFudginGuy, ta pa je pred kamero zdržal osupljivih 162 ur. ThisFudginGuy rekorda nima zapisanega v Guinnessovi beležnici, saj ni želel nekomu plačati, da bi verificiral njegov prenos v živo.

PrimeTime je zdaj ta rekord podrl in se v zgodovino zapisal kot prvi streamer, ki je pred kamero brez spanca zdržal osupljivih 167 ur. To je skoraj 7 dni neprekinjenega bedenja, PrimeTime pa je ta čas preživel med igranjem igre Grand Theft Auto Online, ob tem pa je še ves čas zabaval svoje gledalce.

Kljub temu, da je PrimeTime ponosen na svoj dosežek, takšnega podviga ne priporoča drugim, niti ni trenutno jasno, ali bo njegov rekord vpisan v Guinessovo knjigo rekordov. Prime pravi, da trpi za nespečnostjo, za svoj rekordni podvig pa ni spil nobenih poživil, vase pa ni spravil niti ene skodelice kave.

Njegov dosežek je neverjeten, a ni na samem vrhu. Rekord najdaljšega bedenja vseh časov se je zgodil leta 1964, takrat pa je srednješolec Randy Gardner brez spanca zdržal neverjetnih 264 ur oziroma 11 dni. Revež je proti koncu že začel trpeti halucinacije, a k sreči rekord na njemu ni pustil večjih zdravstvenih težav.

Če si želite rekordni stream ogledati v celoti lahko to naredite na njegovem uradnem Kick kanalu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime