Titanfall 2 nenadoma dobil posodobitve in čudna draženja za morebitni tretji del

Če redno obiskujete igričarske veje Reddita potem ste zagotovo že slišali za igro Titanfall 2. Prvi del te franšize je izšel leta 2014 in to je bila prvoosebna streljačina, ki je vsebovala robote, vse to pa ste lahko izkusili izključno v večigralskem igranju. Drugi del je nato izšel leta 2016, a ta je dobil tudi enoigralsko kampanjo, ki je bila sicer kratka, a jo igralci še danes opevajo za nekaj najboljšega po razrezanemu kruhu. izkušnjo pa je dopolnil še zanimiv večigralski način.

Igralci tako že sedem dolgih let vzklikajo po nadaljevanju, a zaenkrat so njihove prošnje ostale neuslišane. Titanfall namreč ni ravno zažgal blagajn, igrin razvijalec Respawn Entertainment pa je nato uspel našel v večigralskem naslovu Apex Legends, ki pa se vsebinsko napaja ravno iz bogatega štorijalnega vesolja Titanfalla.

Vanilla Titanfall2 is confirmed playable! (also some reddit stuff)
byu/GeckoEidechse intitanfall

Respawn je sicer v zadnjih letih že večkrat povedal, da imajo za Titanfall še vedno veliko ljubezni. Šef studia Vince Zampella je aprila letos v intervjuju povedal, da bi rad videl še tretjo igro v tej franšizi, a samo takrat, ko bo za njo pravi čas. Hkrati pa je priznal, da trenutno studio ne dela na novem Titanfallu in da za tretji del nima kakšnih pravih načrtov.

Se je od takrat nekaj vendarle spremenilo? Igralci so namreč opazili, da je Titanfall 2 nenadoma prejel nove posodobitve, ki so popravile večigralsko izkušnjo in jo naredile igralno. Pri igri namreč skoraj dve leti ni delovalo povezovanje na strežnike, če pa je to že uspelo, so igralci čutili ogromen zamik, zaradi česar jih je veliko dvignilo roke nad igranjem.

Vse to je bilo zdaj popravljeno, a stvar se ne ustavi tukaj. Nekdo je na uradni spletni strani za zadnjo posodobitev igre Apex Legends opazil čudno sporočilo s številkami. Te sovpadajo z datumi izidov iger Titanfall 1, Titanfall 2 in Apex Legends. Če povežemo vse te sledi med sabo se zdi, da morda Respawn po vseh teh letih resnično pripravlja nekaj novega s Titanfallom in res upamo, da vse skupaj na koncu ne bo samo nek nov dogodek znotraj Apex Legendsa, kjer bomo dobili neke mikrotransakcije, te pa se bodo naslanjale na robote iz Titanfalla.

Igra je trenutno tudi močno znižana: na Steamu si svojo kopijo lahko privoščite za vsega 2,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime