Danes popoldne izide dolgo pričakovana posodobitev 2.0 za Cyberpunk 2077

Če ste morda leta 2020 prste malce namočili v preigravanje igre Cyberpunk 2077, a ste zaradi prevelikega navala hroščev takrat sveto zaprisegli, da se zadeve ne boste dotaknili niti s palico, dokler razvijalec CD Projekt RED iz kode ne prežene še zadnjega hrošča, potem se morda počasi približuje čas, ko bo vaša potrpežljivost poplačana.

Cyberpunk 2077 je sicer tako ogromna zadeva, da iz nje bržkone nikoli ne bomo pregnali še tisto zadnjo poredno vrstico kode. Vendar pa je CDPR v zadnjih treh letih za igro spočel ogromno večjih in manjših popravkov, zdaj pa je pred vrati posodobitev 2.0, ki velja za največjo doslej in je tako obilna, da razvijalec priporoča povsem sveže preigravanje od samega začetka, saj boste samo tako izkusili vse tisto, kar so nam želeli dostaviti leta 2020.

Posodobitev bo prenovila tri večja področja igre. Sistem nadgrajevanja veščin bo zdaj popolnoma predelan in bo zdaj raznovrsten, predvsem pa bodo naše veščine zdaj dejansko vplivale na naše igranje, kar je bila ena večjih pomanjkljivosti tega RPG-ja. Poleg tega bo sistem vgrajevanja kibernetskih vsadkov po novem bolj globok, tako da si bomo lahko resnično ustvarili junaka, ki ima v sebi več robotskih delov kot pa organov.

Tretja večja prenova se tiče sistema policije. V originalnih igrah je policija za nami poslala zgolj nekaj dronov, a kakšne resne nevarnosti ni predstavljala. Nič več, saj bo posodobitev 2.0 prinesla s sabo sistem miličnikov, ki bo veliko bolj napadalna, policija pa bo vsebovala tudi stopnje v slogu GTA-ja, le da se tule pri najvišji stopnički za nami ne bo zapodila vojska, ampak posebna enota Max-Tac, ki nosi oklep, njeni agenti pa se ponašajo s svojo vgrajeno kibernetiko.

Potem je tule tudi prenovljen sistem vožnje, ki bo zdaj omogočal streljanje iz avtomobilov, Cyberpunk 2077 pa bo postala tudi prva igra, ki bo podpirala DLSS 3.5, kar pomeni boljšo optimizacijo za vse tiste, ki bi radi pri igranju vključili tudi ray tracing.

Posodobitev 2.0 izide danes, a točna ura še ni bila zakoličena. Razvijalec namerava danes spočeti nov prenos v živo, ki bo povedal nekaj več o posodobitvi, nakar naj bi ta postala igralcem na voljo po celem svetu. Prenos v živo boste lahko spremljali na Twitchu in sicer ob 17.00 in če bo ta trajal nekje eno uro, potem bo posodobitev 2.0 zaživela ob nekje 18.00.

To vam bo dalo dobre tri dni, da v igri naberete nekaj stopenj in opreme ter se pripravite na en in edini dodatek Phantom Liberty, ki izide že 25. septembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime