Nova pametna ura Watch GT 4: Inovacija podjetja Huawei, ki združuje tehnologijo in slog

Huawei je predstavil svojo najnovejšo pametno uro serije Watch GT 4, ki združuje inovativno oblikovanje z naprednimi funkcijami za spremljanje telesne aktivnosti in zdravja. Ta pametna ura predstavlja pomemben korak v prizadevanju za združevanje tehnologije in mode, zato zdaj lahko skrbite za svoje zdravje, ne da bi pri tem žrtvovali svoj slog.

Huawei Watch GT 4 je na voljo v dveh različnih velikostih, s 46-milimetrskim robustnim ohišjem ali 41-milimetrsko bolj elegantno zasnovo zapestnice. Ponuja osupljivih osem različic, ki vključujejo različne pasove, vključno z usnjenimi, gumijastimi in recikliranimi materiali ter vam tako omogočajo, da prilagodite svojo uro svojemu modnemu okusu in priložnosti.

huawei

Tradicija z roko v roki s sodobnimi trendi

Serija Huawei Watch GT 4 predstavlja drzen korak v smeri modnega napredka v primerjavi s klasičnimi urami GT, saj uvaja domiselne oblikovne elemente in hkrati ohranja sodobno estetiko prejšnjih modelov. Nova pametna ura je na voljo v dveh velikostih. Kot osupljiva Huawei Watch GT 4 z osemkotnim robustnim ohišjem premera 46 milimetrov ali elegantna Huawei Watch GT 4 premera 41 milimetrov, ki spominja na eleganten nakit.

Huawei Watch GT 4 pametne ure so resnično se odlično prilagajajo različnim okusom, osebnostim ter različnim priložnostim, saj so na voljo v kar osemnajstih različicah. Večja različica s premerom 46 milimetrov vas bo očarala s svojimi različnimi pasovi, vključno s kovinskim, rjavim usnjenim, črnim gumijastim ali pa zelenim paščkom iz recikliranih materialov. Na drugi strani pa manjša različica s premerom 41 milimetrov sije v dveh elegantnih barvnih odtenkih kovine (zlata in srebra), mehkim belim usnjenim paščkom ali pa črnim paščkom iz kavčuka, ki omogoča popolno prilagoditev vašemu osebnemu slogu ali trenutni priložnosti. Ne glede na vaš okus boste imeli na voljo kar 25 tisoč digitalnih številčnic, ki bodo izpopolnile vašo izkušnjo z uro.

Funkcije, ki spreminjajo sledenje in upravljanje vašega zdravja

Huawei je z novo strategijo “Fashion Forward” trdno prepričan, da lahko vsakdo izboljša svoje zdravje, pri čemer ni potrebno odrekanje modnemu slogu. Pametne ure Huawei postavljajo nosljive tehnologije v jedro zdravega življenjskega sloga, saj prinašajo pomembne funkcionalnosti, kot so izboljšano upravljanje menstrualnega cikla 3.0 in spremljanje dihanja med spanjem.

Huawei Watch GT 4 po več kot osmih letih raziskav in razvoja izboljšuje tehnologijo za spremljanje srčnega utripa in nasičenosti kisika v krvi TruSeen 5.5+, ki vključuje večkanalni algoritem za izboljšanje signala, ki temelji na Huaweievi ekskluzivni metodi globokega učenja. Posledično so podatki o zdravju srca tudi med dinamičnimi dejavnostmi, kot so recimo tek, plavanje ali odbojka na mivki ali v okoljih z nizkimi temperaturami natančnejši za kar 30 odstotkov.

Nove pametne ure tudi uvajajo nadgrajeno funkcijo TruSleep 3.0 za analizo kakovosti spanja. Nadzor spanja omogoča celovito razumevanje spalnih ciklov in pomaga pri prilagajanju spalnih navad. To vključuje funkcijo zaznavanja dihanja med spanjem, ki prepozna nepravilnosti v dihanju in omogoča dodaten vpogled v zdravje dihal.

Nadgrajeno je še upravljanje menstrualnega cikla 3.0, ki inteligentno analizira in se uči iz fizioloških kazalnikov, kot so srčni utrip, telesna temperatura, frekvenca dihanja in drugo, ter tako napoveduje menstruacijo. To bi lahko koristilo mnogim ženskam z manj rednimi cikli, saj bodo v ključnih trenutkih cikla zlahka prilagodile življenjski slog.

Naj vas ponese v sam športni vrh

Huawei Watch GT 4 prinaša preobrazbo izkušnje vadbe s pametno uro, saj uvaja izboljšane obroče dejavnosti, povsem novo aplikacijo Ohranite kondicijo in nadgrajen satelitski sprejemnik. Z njimi je spremljanje vaših športnih dosežkov še bolj natančno, zahvaljujoč novi funkciji TruSeen 5.5+.

Motivacijo lažje najdete v izboljšanih obročih dejavnosti (Activity Rings), ki na prvi pogled prikazujejo dnevne statistične podatke o telesni pripravljenosti (porabljene kalorije, trajanje zmerno intenzivne vadbe, kot je hoja ali tek in kolikokrat ste vsako uro vstali vsaj za eno minuto). Da bi spodbudila k zaključku vseh treh obročev v enem dnevu, funkcija z navideznimi medaljami nagrajuje doseganje novih mejnikov telesne pripravljenosti in postavljanje rekordov. Poleg tega boste imeli dostop do več kot 100 športnih načinov, med katerimi je po novem tudi način za sledenje e-športa, s pomočjo katerih bo ohranjanje telesne aktivnosti še bolj priročno kot kdaj koli prej!

Huawei Watch GT 4 je prva pametna ura Huawei z aplikacijo Ohranite kondicijo. Ta uporablja zdravstvene podatke v realnem času, da pomaga upravljati vnos kalorij in daje celovitejša priporočila, prilagojena potrebam organizma za učinkovitejše upravljanje telesne teže.

Svoje pohodniške in tekaške izzive lahko dvignete na višjo raven z nadgrajenim dvopasovnim petsistemskim visoko natančnim satelitskim sprejemnikom (GNSS). Sprejemnik v primerjavi s predhodniki izboljša natančnost določanja položaja za 30 odstotkov, tudi med tekom v gosto naseljenih območjih, ki lahko potencialno ovirajo sprejem signala.

Napredna spremljevalka na vseh vaših poteh

Nova pametna ura je zasnovana za maksimalno udobje in izboljšanje vašega življenjskega sloga, pri čemer prinaša številne dodatne funkcionalnosti, kot je povsem nov zaganjalnik, možnost hitrega sporočanja in dostop do aplikacij tretjih oseb, ki vam omogočajo predvajanje glasbe, navigacijo in še več. Še bolj pomembno pa je, da zagotavlja izjemno dolgo življenjsko dobo baterije, ki traja do 2 tedna, kar presega zmogljivost baterij mnogih drugih ur.

Huawei je obenem tudi poskrbel, da nove pametne ure serije Huawei Watch GT 4 delujejo na vseh pametnih telefonih s sistemoma iOS in Android. Obenem zagotavlja, da so zasebnost in podatki ves čas zaščiteni, kar omogoča miren dostop do vodilnih nosljivih tehnologij.

Cene in dostopnost

Nekaj različic pametnih ur serije Huawei Watch GT 4 je že na voljo na slovenskem trgu, do konca septembra pa naj bi bile na voljo vse različice. Lahko boste izbirali med tremi različicami večjih s 46 mm ohišjem in tremi različicami z manjšim 41 mm ohišjem.

Priporočljive MPC v Sloveniji:

  • 46 mm kovinska 379,00€
  • 46mm zelena 299,00€
  • 46mm črna 279,00€
  • 41mm zlata 349,00€
  • 41mm srebrna 399,00€
  • 41mm bela 279,00€

Za več informacij obiščite Huawei spletno stran.

PARTNERSKA OBJAVA

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več