Fallout 76 bo decembra prejel povsem nov dodatek

Čez nekje tri tedne bo igra Fallout 76 praznovala že svoj 5. rojstni dan, kar je hvalevreden dosežek za to večigralsko igro, ki je imela pri izidu ogromne težave. Razvijalec Bethesda Game Studios pa se slabim kritikam navkljub ni predal in je v igro vztrajno vpeljeval nove posodobitve, dodajal brezplačno vsebino in tako se je Fallout 76 sčasoma priljubil igralcem. Stvar je dandanes tako priljubljena, da ima na Steamu več pozitivnih vtisov kot pa nedavno izdani Starfield, čeprav ima seveda sveži Starfield trenutno veliko več istočasnih igralcev, preko novih posodobitev pa bo njegova ocena zagotovo še zlezla navzgor.

Skratka, Fallout 76 danes ni več tisti naslov, ki bi se mu vsi posmehovali, zanj pa še vedno razvijajo novo vsebino. Igra je prejela nekaj večjih dodatkov – nazadnje je med njimi zaživel The Pitt, ki nas je poslal v raziskovanje zaprašenega in s smogom nafilanega mesta Pittsburgh.

Nova razširitev pa nas bo poslala v lučkasto mesto Atlantic City, ki bo, tako kot The Pitt, novo poglavje igralnega načina Expeditions.

Razširitev nam bo predstavila mesto, ki jo je kljub apokaliptičnim dogodkom znotraj sveta Fallout odneslo presenetljivo dobro. Atlantic City prebivalcem ponuja tekočo vodo in elektriko in bi ga lahko za postapokaliptični svet označili za skoraj modernega. A ta uspešnost zahteva svojo ceno, saj se za prevlado mesta borijo tri različne frakcije: Munis, ki je nekakšen približek zakona in skrbi za funkcioniranje mesta; The Showmen, ki skrbijo za atrakcije in zabavo in The Family, ki vam da že po imenu vedeti, da se bavi z mafijskimi posli.

Vse te frakcije v mestu povzročajo napetosti in konflikte, nevarnost pa preži tudi od zunaj, saj gozdovi New Jersey Pine Barrensa rojevajo mutantske gnusobe, ki jih prebivalci mesta niso še nikoli srečali in jim zato predstavljajo veliko nevarnost.

Razširitev vsekakor obeta in bo izšla v dveh delih. Prvi se bo imenoval Boardwalk Paradise, ki bo na testne strežnike prišel že danes, 3. oktobra, polni izid za vse pa je načrtovan za 5. december. Temu bo sledilo drugo poglavje America’s Playground, a zanj zaenkrat datuma izida še nimamo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime