Šušlja se o ponovni oživitvi serije Pisarna

Legendarna serija The Office, pri nas oklicana kot Pisarna, je svojo finalno epizodo prejela leta 2013. Dandanes Pisarna velja za eno najboljših komičnih serij vseh časov, zato niti ni nič čudnega, da se vse od njene ukinitve šušlja o nekakšni oživitvi oziroma ponovnem zagonu serije.

Pri tem je najbolj vztrajen NBC Universal, ki mu je leta nazaj padla sekira v med, zato si lasti pravice do serije, ki jo je na moč oglaševal pri zagonu svoje lastne pretočne storitve Peacock. Pri Američanih je to tako edina storitev, ki omogoča legalno gledanje vseh epizod, za nekatere sezone pa je ponovno vpoklical stvaritelja Grega Danielsa, ki se je vrnil v arhive in v epizode dodal nekaj izbrisanih scen, zaradi česar se prenovljeni deli imenujejo Superfan epizode.

Ravno Danielsa naj bi NBC Universal zopet zvabil na svojo stran in z njim začrtal temelje ponovne obuditve serije The Office.

Govorice o zagonu Pisarne so se pojavile že leta 2019, a jih je nato Greg Daniels hitro zatrl v kali. Vendar pa očitno ideji ni rekel dokončen ne. Novinar Matt Belloni je prejšnji mesec na spletni strani Puck News namignil, da se je Greg vendarle ogrel za zamisel in da naj bi bil zdaj že v globokih pogovorih z NBC-jem glede oživitve serije.

V novi objavi je Matt pojasnil, da pogodba ni še sklenjena, a da je Greg že zelo blizu, da na papirje spravi svoj podpis. V bistvu je bila pogodba že tik pred tem, da bi bila podpisana, a se je nato zgodila stavka znotraj Hollywooda, tako da so bili načrti malce preloženi. Zdaj ko so te stvari razrešene naj bi stvar praktično dogovorjena, vendar pa Matt opozarja, da smo še daleč stran od tiste prve epizode, ki bi jo lahko gledali na naših televizorjih.

Pri oboževalcih so mnenja o ponovni obuditvi razdeljena. Nekateri si seveda želijo novih epizod, a le v primeru, da se vrne originalna zasedba igralcev, za kar pa je bolj malo možnosti. Steve Carell, ki je v seriji odlično odigral glavno vlogo nerodnega Michaela Scotta je leta 2018 v intervjuju za spletno stran Collider izjavil, da se ne vidi ponovno v tej vlogi, saj je zdaj zadeva veliko bolj gledana kot pa je bila ob svojih dejanskih aktualnih sezonah in da ponoven zagon preprosto ne bi bil isti, zato je najboljše stvar pustiti pri miru.

Mindy Kaling, ki je v seriji odigrala vlogo Kelly in je spisala tudi scenarije nekaterih najbolj smešnih epizod, je v intervjuju za Good Morning America povedala, da je v rednem stiku z nekaterimi pisci iz Pisarne in da se ob pogovorih velikokrat vprašajo, koliko tem iz te serije bi bilo danes družbeno sprejemljivih. Mindy je dodala, da bi bilo danes veliko ljudi užaljenih, zaradi česar bi se moral spremeniti tudi tip humorja.

Greg Daniels je sicer enkrat že poskušal ponoviti magijo svojega najbolj znanega izdelka. Leta 2020 je podpisal pogodbo za Netflix in za snovanje serije Space Force v sodelovanje privabil celo Carella, a stvar preprosto ni bila smešna, zaradi česar je bila preklicana po samo dveh sezonah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime