Lies of P bo očitno dobil DLC

Kvaliteta soulslike igre Lies of P je presenetila vse – tudi nas same, ki smo zadevo postavili na vrh predstavnikov tega žanra in zraven pripisali, da sta se razvijalca Neowiz in Round 8 že v prvem poskusu ustvarjanja soulslike izkušnje odrezala odlično in da nas res zanima, kaj nam bosta pripravila v prihodnosti.

S tem smo mislili na potencialno nadaljevanje, ki bi popravilo tistih nekaj napak originala, a očitno nam na novo vsebino znotraj intrigantnega sveta temačnega Ostržka ne bo treba dolgo čakati. Neowiz je že septembra na svoji strani zapisal, da se zahvaljuje vsem igralcem za podporo in da trenutno delajo na popravkih in uravnoteženjih igralne formule, ekipa pa bo predstavila nadaljnje načrte, ki se tičejo te igre takoj, ko bodo ti pripravljeni. To se nam sliši kot da Neowiz dela še na čem drugem kot pa samo na odpravljanju hroščev.

Okami Games pa je na X-u podelil novico o novem oglasu za zaposlitev, ki ga najdemo na uradni strani Neowiza in čeprav je stran v korejščini, se da preko Google prevajalnika razbrati, da razvijalec išče nekoga, ki bi pomagal pri razvoju dodatne vsebine za Lies of P in pri tej je jasno zapisana beseda DLC.

Razvoj dodatne vsebine niti ni neko blazno presenečenje, saj je igra prejela izjemno pozitiven odziv iz strani igralcev, radi pa so jo imeli tudi kritiki. Skladno s tem je bila zagotovo tudi prodaja dobra, zaradi česar se je Neowiz verjetno kar hitro spravil v delanje dodatne vsebine, saj je treba kovati železo, dokler je še to vroče, kvalitetnih soulslike izkušenj pa ni nikoli dovolj.

Lies of P na Steamu stane 60 €, igra pa je vključena znotraj mesečne naročnine Game Pass.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime