The Talos Principle 2 demo zdaj na voljo

Hrvaški razvijalec Croteam nas namerava po nekajletnem počitku znova namučiti s serijo kompliciranih ugank, saj se pripravlja lansiranje igre The Talos Principle 2. Gre za nadaljevanje kultne igre iz leta 2015, ki nas je takrat pošteno presenetila, saj so za Croteam vsi smatrali, da znajo dostaviti nove verzije prvoosebne streljanke Serious Sam, nakar smo dobili zadevo, ki nam ni samo servirala zanimive zagonetke in včasih tudi platformske izzive, ampak tudi dokaj globoko zgodbo.

Drugi del nam glede na obljube namerava dostaviti vse to in še več. Croteam se je v skoraj desetih letih naučil novih veščine, med tem časom pa so se jim zagotovo porodile tudi ideje glede novih igralnih mehanik, ki bi nam uganke naredile še težje in hkrati zabavne za razreševanje. Čaka nas preko ducat različnih okolic, stopnje pa bodo zdaj bolj odprte kot pa v originalu.

Razvijalec je priskrbel tudi demo, ki nam bo dal nekaj pokušine preden se spravimo v preigravanje polnega naslova. Preizkusna verzija nam ponuja nekaj ročno izbranih ugank, demo pa naj bi bila samostojna izkušnja, ki nam bo dala vpogled v širšo zgodbo znotraj polne kampanje. Vsaj tako obljublja uradni opis demo verzije, ki jo lahko že ta hip prevzamete na Steamu in preko nje testirate optimizacijo na PC-ju, saj bo tole prvi Croteamov naslov, ki bo zgrajen znotraj pogona Unreal Engine 5.

Obljube glede bolj odprtih stopenj pri meni puščajo bolj mešane občutek, saj sem pri originalu preferiral izolirane stopnje, saj sem se tako osredotočil samo na uganke, kar je bila tudi poanta te igre. Drugi del nam bo očitno postregel tudi srečanje z drugimi androidi, zaradi česar se zna izgubiti tisti občutek izoliranosti, ki je bil tako pomemben za grajenje atmosfere prvega dela.

Kakšen bo končni rezultat nam bo The Talos Principle 2 razkril s svojim izidom in ta se bo zgodil že 2. novembra, na Steamu pa je trenutno stvar znižana in se prodaja za vsega 26,09 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime