Meta ima očitno težave pri dobavljanju očal Meta Quest 3

Danes je pomemben dan za vse navdušence nad VR tehnologijo, saj se bodo na prodajnih policah uradno pojavila VR očala Meta Quest 3, ki jih nekateri pričakujejo že vse od izida Questa 2, saj pač nekateri ne morejo živeti brez bolj udobnih kontrolerjev in barvne prepustnosti.

Zadnja uradna konferenca Connect sicer ni postregla s kakšnimi velikimi presenečenji, zato bo Quest 3 bolj evolucija prejšnjih očal, ki jim je Meta pristavila razne bonuse iz dražjih očal Meta Quest Pro. Ena večjih razlik v primerjavi s prejšnjo generacijo so same verzije, ki bodo na voljo za nakup, saj je izginila tista, ki je ponujala shrambo velikosti 256 GB, tako da so po novem na voljo samo verziji s 128 GB in 512 GB pomnilnika.

Anyone who preordered the 512gb Quest 3 from *Amazon UK* – have your orders been cancelled?
byu/ByEthanFox inOculusQuest

Zaplete se pri tej najdražji in najboljši inačici, saj se zdi, da je Meta obljubljala preveč glede dobave in razpoložljivosti. Na Redditu se je pojavilo kar nekaj poročil razočaranih kupcev, ki so očala Meta Quest 3 prednaročili, takoj ko je bilo to možno, zdaj pa so dobili obvestila, da bo njihova pošiljka pošteno zamudila ali pa je bila kar naravnost preklicana.

Te težave se pojavljajo v vseh trgovinah in se tičejo izrecno verzije, ki v sebi drži 512 GB pomnilnika. Zamudo beležijo prednaročniki na Amazonu in tudi v slovenski trgovini Cyberpiggy najdražji model ne bo na voljo na dan izida. Razlog pri vseh je enak: dobavitelji trgovinam enostavno niso dostavili robe, zato vam tudi ti ne morejo nato prodati izdelka. Pri težavah ni izvzeta uradna stran, ki sicer dostavo v Slovenijo ne podpira, a če si izberemo denimo Nemčijo, lahko pri košarici vidimo, da je dostava očal predvidena šele za 30. oktober. Pri 128 GB verziji se te težave ne pojavijo.

Meta sicer kakšnega uradnega obvestila ni podala, tako da vam ne ostane drugega kot potrpežljivost, ob tem pa se lahko zabavate v zabavnem oglasu, ki je pred kratkim prispel v Japonsko.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

  1. Hura … končno ste rešili zadevo s tem trojancem. 😀 Končno lahko berem te novice iz računalnika. Hvala za rešitev problema. 🙂

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime