Dead Island 2 novembra dobiva svoj prvi večji DLC Haus

Od izida presenetljivo dobre igre Dead Island 2 je zdaj preteklo že nekaj mesecev, tako da ste pridni igralci med tem časom že zagotovo dokončali kampanjo, opravili še zadnje stranske naloge in skupaj sestavili tista najbolj napredna orožja in zdaj ste zagotovo že pripravljeni na priliv nove vsebine. K sreči je ta že praktično pred vrati in razvijalec Dambuster Studios je za nas pripravil že nekaj kratkih igralnih izsečkov, zraven pa je pridodal še datum izida.

Dead Island 2 bo prejel vsaj dve večji razširitvi, prva od teh pa bo nosila ime Haus. Odpeljala nas bo na območje Malibuja, kjer se bomo infiltrirali v bizarni kult nekega milijarderja, ki skupaj s svojimi privrženci poskuša preživeti apokalipso znotraj svoje varne vile, ki bo vsebovala kar nekaj nadstropij.

Haus bo poleg ločene zgodbe s sabo prinesel nova orožja, kot sta samostrel in nekakšno mačeto z metalcem plamena Hog Roaster, naleteli pa bomo tudi na nove sovražnike in šefe kot je denimo Long Piglet. Dodanih bo še 8 novih kart, ki jih bomo lahko poljubno izbirali in tako našemu liku še izboljšali možnost preživetja sredi Los Angelesa.

Kakšnih večjih podrobnosti glede Hausa nimamo, a vse bo kmalu razkrito, saj dodatek izide že 2. novembra. Poleg Hausa bomo nato naslednje leto prejeli še dodatek SOLA Festival, obe razširitvi pa lahko dobimo samo preko nakupa sezonske prepustnice, ki stane 29,99 €. Igra na PC-ju še vedno ni na voljo preko Steama, zato boste nakupe morali opraviti preko trgovine Epic Games.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime