Napovedana povsem nova Dragon Ball risana serija

Studio Toei Animation je na včerajšnjem sejmu New York Comic Con priskrbel kar nekaj vriskanja navdušencev nad animeji, saj je napovedal povsem novo risano serijo Daima, ki bo služila kot nova veja izjemno popularnega animeja Dragon Ball.

Dragon Ball je svoje življenje začel kot manga in njegovi začetki segajo v daljno leto 1984, tako da se počasi približujemo praznovanju njegove 40. obletnice. To nam da že na začetku da vedeti tudi napovednik, ki je v bistvu dražilnik, saj je resda dolg dobre tri minute, a je polovica videa namenjena obujanju spominov.

Ko končno pridemo do Daime lahko vidimo, da bo tole spet animirana serija, a bo izrisana v malce drugačnem slogu. Neka sila je vse junaka animeje pomlajšala in pomanjšala, zato bosta Goku, Vegeta in njihovi prijatelji v novi seriji veliko prisrčnejši. Poznavalci animejev temu slogu pravijo “chibi” in navadno je tak dizajn rezerviran za tiste mlajše navdušence nad japonskimi risanimi serijami.

Odločitev se zato morda zdi malce čudna, saj je Dragon Ball glede na svojo starost postal uveljavljen kot anime, ki ga spremljajo odrasli najstniki in veterani, ki so s temi liki odraščali in so do sedaj spočeli že svoje pomladke, a se vseeno radi udeležijo novih avantur Gokuja.

Glede vsebine nove serije ne vemo še ničesar, tako da je tudi prezgodaj govoriti, ali bo vsebina Daima prilagojena za najmlajše. Je pa Akio Iyoku, ki bo pri seriji služil kot izvršni producent, omenil, da je pri snovanju Daima močno vpleten originalni kreator Akira Toriyama, ki tokrat ni samo nadzoroval razvoja, ampak je tudi spisal povsem originalne epizode, ki bodo nadaljevale zgodbe Gokuja in kompanije.

Dragon Ball Daima izide enkrat v jeseni 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime