The Walking Dead: The Ones Who Live pokazal prvi dražilnik

AMC pumpa nove serije, ki slonijo na franšizi The Walking Dead eno za drugo in čeprav je serija Daryl Dixon še sredi predvajanja 1. sezone, je založnik sejem New York Comic Con izkoristil za najavo nove serije Walking Dead: The Ones Who Live.

Ta bo sledila Ricku, ki ga je v glavni seriji odnesla eksplozija, nakar ga je ugrabil nek helikopter in odpeljal na neznano lokacijo iz katere ni pobega, za njim pa se je odpravila Michonne, saj si ta ni nikoli priznala njegove smrti in na koncu se je izkazalo, da je imela prav.

AMC je za nas pripravil prvi dražilnik nove serije, ki sicer ni preveč zgovoren in je v bistvu videti samo kot nova sezona Živih mrtvecev. Rick bo spet mlatil nemrtve in bo polovico časa utrujeno dihal, Michonne pa bo okoli sekala s katano in bo zdaj po novem nosila nekakšen usnjeni oklep. AMC zgodbo opisuje kot epsko ljubezensko zgodbo, kjer se poskušata dva lika najti, a jima na poti leži ogromno preprek in nezanesljivih zavezništev.

Sam sem eden tistih pogumnežev, ki je pogledal vseh 11. sezon osnovne serije Živi mrtveci in moram tu izraziti nepopularno mnenje, da v mojih očeh Rick in Michonne nikakor ne spadata skupaj. Njuna romanca se mi je zdela narejena bolj na silo in skozi celotno serijo sem ju smartal bolj za vojaška tovariša, ki se zgolj spoštujeta, nakar sta se v eni epizodi kar zbudila skupaj v postelji, kar me je ujelo dokaj nepripravljenega. Zato se serije The Ones Who Live niti ne veselim preveč, a morda me ustvarjalci, ki jih bo spet vodil Scott M. Gimple, presenetijo in se vendarle spravim v gledanje.

Serija The Ones Who Live bo svojo premiero doživela februarja 2024.

Nove novice prihajajo tudi iz smeri aktualne serije The Walking Dead: Daryl Dixon. 2. sezona je namreč že potrjena, v njej pa bo nastopila tudi Melissa McBride, ki je v glavni seriji odigrala z vsemi mavžami namazano Carol. Ta bi sicer morala nastopiti že v 1. sezoni, a se je nato igralka premislila, saj se ji ni dalo za namene snemanja seliti v Francijo, zdaj pa se je očitno zopet premislila in bo nastopila v 2. sezoni. Ta njen prihod bo tako velik, da so ustvarjalci celo spremenili ime serije, ki je bilo že prej nekam trapasto, zdaj pa je že naravnost komično: The Walking Dead: Daryl Dixon – The Book of Carol.

2. sezona tega kilometrskega novega imena bo izšla enkrat v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime