Zac Efron je skoraj neprepoznaven v napovedniku filma The Iron Claw

Igralca Zaca Efrona smo do sedaj poznali predvsem po njegovih komičnih vlogah, v katerih je nastopal kot lepotec in nekakšna protiutež bolj zaobljenega prijatelja Setha Rogena. Vendar pa Zac dandanes ni več v najmlajših letih, saj jih šteje 35, zato se je odločil svojo igralsko kariero zasukati v bolj resne vode. Najprej se je leta 2019 v filmu Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile preobrazil v zloglasnega serijskega morilca Teda Bundyja, za letos pa načrtuje izid filma The Iron Claw, v katerem bo predstavil zgodbo resničnega rokoborca Kevina Von Ericha, ki je skupaj z drugimi člani družine Von Erich obeležil ero wrestlinga iz osemdesetih.

Še pred izidom napovednika so ljudje čudno gledali v igralčevo transformacijo, saj tip za potrebe vloge ni nabral samo gore mišic, ampak je tudi v obraz postal praktično neprepoznaven. Mnogi so zato sumili, da je Zac skočil v svet plastičnih operacij, kar bi bila za 35-letnika čudna poteza, a Zac je nato te govorice zavrgel, saj je resda stopil pod nož, a ne zaradi lepotnih popravkov. Igralec je namreč utrpel hudo nesrečo, ki mu je praktično zmlela čeljust, zato so jo morali kirurgi praktično rekonstruirati.

Novi Zack tako nosi bolj pravokotno glavo, ki je v bistvu idealna za vlogo Kevina, ki je poleg mišic nosil tudi prepoznavno frizuro “jurčka”. The Iron Claw bo nosil presneto močno igralno zasedbo, saj je Kevin imel tudi brata Kerryja, tega pa bo odigral Jeremy Allen White, ki trenutno nastopa v odlični seriji The Bear. Tu je še tretji brat David, ki ga bo odigral Harris Dickinson, trojica bratov pa bo stopila v ring in poskušala ustvariti novo dinastijo rokoborcev in sicer v čast svojega očeta Fritza, tega pa bo prevzel igralec Holt McCallany, ki se ga najbolj spomnimo kot Billa Tencha iz serije Mindhunter.

The Iron Claw obljublja kar nekaj spektakularnih rokoborskih potez in spremljanje zgodbe, ki se bo vrtela okoli družine. Dialog obljublja že v napovedniku, saj Fritz za družinskim kosilom vsem otrokom v obraz pove, kdo je njegov najljubši, a da se ta lestvica lahko kadarkoli spremeni. To priča o tekmovalnosti med brati, ki se je odvijala od njihovih najmlajših let in je verjetno razlog, da je od trojice bratov danes živ samo še Kevin.

Film The Iron Claw bomo v kinih spremljali od 22. decembra dalje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime