Drama dveh YouTuberjev dosegla vrhunec, ko je eden od njiju drugega obiskal na domu

Že kar nekaj časa nismo pisali o kakšni novi drami, ki bi se pojavila v svetu streamerjev. Vplivneži se očitno pripravljajo na zimsko spanje, zato je čas še zadnjič preusmeriti nekaj pozornosti nase in s tem pridobiti nekaj naročnikov.

V vojno sta se tokrat zapletla YouTuberja jacksfilms, ki drži 4,89 milijona sledilcev in YouTuberko Sssniperwolf, ki na tej platformi drži kar 34 milijonov naročnikov, na Instagramu pa njene avanture spremlja preko 5 milijonov ljudi.

Ravno te njene avanture so problem, saj se je jackfilms že večkrat spravil na njeno vsebino, ki zahteva zelo malo truda in jo je v bistvu označil za krajo. Sssniperwolf namreč največ dela na “react” vsebini – gre v bistvu za videe, kjer sama sebe snema med gledanjem vsebine drugih ustvarjalcev, nakar na njih reagira ali pa poda svoj komentar. Seveda dekla tudi ne izgleda slabo in vse to je dovolj, da dnevno dobiva nove naročnike in priliv denarcev, YouTuberjem tipa jackfilms pa tak način služenja ni všeč, saj v bistvu YouTuberka služi na račun drugih.

Vendar pa SSSniperwolf ni običajna vplivnica. Njeno pravo ime je Alia Shelesh in v preteklosti je bila že vsaj dvakrat aretirana. Nazadnje so ji lisice nadeli leta 2016, saj se je preveč glasno prepirala s svojim partnerjem in je bila zato na njiju poklicana policija. Leta 2013 pa je za zapahi pristala na račun oboroženega ropa, tako da je to punca, ki jo ni pametno preveč razjeziti.

Skratka, streamerka je imela nedavno dovolj tega, da je predmet jackfilmsovih posnetkov, zato je svoje sledilce na Instagramu povprašala, če naj tega obišče na domu, saj se ta nahaja samo 5 minut stran od njene trenutne lokacije snemanja. Seveda jo je internet priganjal k temu, da naj mu potrka na vrata.

Nekaj takšnega se je kasneje tudi zgodilo. Jackfilms sicer pravi, da ni ravno stopila v dnevno sobo, a je sredi noči res obiskala njegov dom in nato posnela njegovo hišo, vse to pa je nato delila preko Instagrama. S tem je pošteno prestrašila njega in njegovo ženo, ki sta se ta čas nahajala znotraj in glede na dokaj nasilno zgodovino streamerke je bil ta strah upravičen.

SSSniperwolf pa pravi, da je zgodba povsem drugačna, saj naj bi jackfilms bil tisti, ki je nadlegoval njo in da zdaj dela celo dramo samo zaradi tega, ker se je z njim želela pogovoriti.

Jackfilms se z njo seveda ne strinja in zdaj poziva, da jo YouTube povsem odstrani iz platforme. Njegovemu mnenju se je pridružil tudi popularni streamer Ludwig, ki pravi, da je bil njen obisk resničnega doma YouTuberja čisto prevelika eskalacija in bi jo morala doleteti neka kazen, a YouTube se zaenkrat na vso to dogajanje še ni odzval.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime