V začetku novembra v Citypark Ljubljana prihaja nov GAMING POP-UP dogodek!

Ste že mislili, da bomo leto 2023 čez spravili brez enega samega POP-UP dogodka znotraj nakupovalnega središča Citypark v Ljubljani? No, vaš napad panike je bil neupravičen, saj se seveda tudi letos vračamo razveseliti stare in mlade igralce, dan pa znamo popestriti tudi tistim, ki se bodo samo sprehodili mimo naših stojnic, kar jim bo sprožilo globoko ljubezen do igričarstva, za katero sploh niso vedeli, da se skriva v njih.

Seveda tole tudi ni edini POP-UP dogodek, ki smo ga izvedli letos, saj smo serijo njih spočeli znotraj trgovine Mimovrste, le da je tam šlo za izvajanje raznih turnirjev, medtem ko bomo 3. in 4. novembra v Citypark Ljubljana spočeli bolj splošni dogodek, ki bo za udeležbo povsem brezplačen in bo omogočal vrsto atraktivnih preizkušenj.

Veterani naših dogodkov že veste, kaj vas čaka in vsa pričakovanja bodo seveda izpolnjena. Na lokaciji vas bo pričakala vrsta Lenovo Legion igričarskih računalnikov, s pripadajočimi monitorji in periferijo podjetja UVI. Vsi ti PC-ji bodo prosti za uporabo in na njih bomo pred tem naložili tiste najbolj popularne večigralske igre kot so Fortnite, League of Legends, Counter-Strike 2 in Valorant, vi pa se samo usedete, bodisi sami ali pa v družbi s prijatelji, in se spravite v starošolsko doživetje LAN zabav.

Tam bodo tudi konzole PlayStation 5, ki bodo omogočale spopade 1v1 v nogometni igri FC 24, seveda pa nismo pozabili niti na VR zabavo, ki je že tradicionalen spremljevalec naših dogodkov. Novost letošnjega dogodka bodo očala Meta Quest 3, ki so svoje rojstvo doživela šele v začetku tega meseca in ponujajo noro kombinacijo VR in AR igranja. Potem je tu seveda igra Beat Saber, ki vedno priskrbi nekaj plesne zabave, vsaj ena VR očala pa nameravamo povezniti tistemu, ki se bo spravil v dirkanje na simulatorjih UVI Racing.

Ti bodo seveda tudi tokrat prisotni, letos pa nameravamo na njih povezniti volan Logitech G923, ki bo poskrbel še za bolj odzivno dirkanje, medtem ko vas boste ovinke preganjali znotraj iger Project Cars 2 in Gran Turismo 7. Podjetje UVI bo na dogodku predstavilo dva nova simulatorja dirkanja: UVI Racing SIM Extreme, ki je zdaj že na voljo za nakup, drugi pa je še v alfa stanju, a je že na voljo za testiranje.

Na prav posebni postaji bo poskrbljeno za tiste, ki imate radi malce počasnejšo vožnjo, z lepim pridihom kmetijske mašinerije. Skupaj z Logitechom bomo namreč preko posebnega volana in gumbov poskrbeli za verno preizkušnjo izjemno popularne igre Farming Simulator 22.

Seveda to še zdaleč ni vse, saj bomo poskrbeli tudi za kakšno lepo presenečenje, obiskovalce pa bo zabaval popularni YouTuber WORTEX.

Letošnja novinca pod seznamom pokroviteljev sta VALÚ in plačilni sistem PaySafe. Oba nam omogočata lažje upravljanje z digitalnim plačevanjem, VALÚ pa omogoča še nakup PaySafe plačilnih kartic, zaradi česar sta popolna partnerja.

Na koledarčku si tako obkrožite 3. in 4. november, saj bosta to po novem igričarska dneva in se vidimo zopet v Citypark Ljubljana – tokrat bo lokacija malce drugačna, saj se bomo premaknili pred trgovino Humanic.

Več informacij glede dogodka najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime