Vojna zvezd uradno prihaja v Minecraft

V igričarsko obliko prihaja nova pripoved iz rodovitne zgodovine Vojne zvezd, le da bomo tokrat gledali v malce manjši projekt, ki se bo izrodil na dokaj nepričakovanem mestu. Globalni fenomen Minecraft, ki kljub svoji več kot 10-letni starosti danes deluje bolje kot kadarkoli prej, bo namreč dobil Vojnozvezdno obarvani DLC imenovan The Path of the Jedi.

To bo enoigralska izkušnja, ki se bo dogajala v obdobju preddelov, specifično se gre za nekje obdobje znotraj filma Napad klonov in risane izvedenke Vojna klonov, tako da bomo na zaslonih gledali nekaj najbolj legendarnih Jedijev, ki so si kadarkoli nataknili kapuce in nato hipijevsko predavali o miru med vsemi bitji. Prvi napovednik pred kamere postavi Maca Winduja, Obi-Wana Kenobija in tudi Yodo, med pripadniki temne strani Sile pa se nahaja zloglasni General Grievous, ki mu bo družbo zagotovo delal še kak porednež.

Kaj točno bo zgodba vsebovala ni znano, a jasno je, da bomo zastopali vlogo mladega vajenca, ki bo nato moral skakati med različnimi planeti, ki bodo v Minecraft izvedenki nosili kvadratno obliko. Nakar nas časa nekaj mahanja z žaromečem in uporabljanja posebnih moči, ki bodo uboge droide razmetavale v vse smeri, vmes pa bomo gledali vmesne sekvence, ki nam bodo zgodbo preddelov ponudile v drugačni luči.

The Path of the Jedi je videti hudo zanimivo in čeprav cena zanj zaenkrat še ni znana, smo zanj dobili vsaj datum izida, ki se bo zgodil že 7. novembra. Za preigravanje boste potrebovali nameščeno kopijo igre Minecraft: Bedrock Edition, ki je vključena v katalog naročnine Game Pass.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime