The Evil Within zdaj brezplačen znotraj trgovine Epic Games Store

Skoraj deset let stari The Evil Within velja za eno tistih grozljivk, ki so nosile veliko potenciala, a tega niso povsem izpolnile. Za igro stoji razvijalec Tango Gameworks, ki je želel s tem naslovom ustvariti franšizo grozljivk, ki bi se znala pogumno postaviti nasproti igram Resident Evil. Ravno zaradi tega je založnik Bethesda na čelo ekipe postavil Shinji Mikami, ki je leta predtem ustvaril slavni Resident Evil 4 in tudi pri razvoju naslova The Evil Within se je dobro odrezal, le da je bila zgodba malce preveč zmedena in pri vsem tem skakanju med dimenzijami je igralec lahko hitro izgubil rdečo nit.

A kar se tiče dostavljanja srhljive izkušnje je The Evil Within svojo nalogo opravil z odliko, trgovina Epic Games Store, pa jo je uvrstila v totedensko ponudbo brezplačnih naslovov. Zadevo lahko izmaknete tule in bo za prevzem na voljo vse do 26. oktobra, nakar bo na spored prišlo njeno nadaljevanje The Evil Within 2, ki je igranje preselilo v bolj odprti svet, zaradi česar jo nekateri čislajo, drugi pa ne marajo.

Original je še danes videti povsem v redu, Tango Gameworks pa je zanj spočel tudi tri DLC.je, ki pa niso vključeni v brezplačno ponudbo in jih lahko pridobite preko sezonske prepustnice, ki stane 10 €. Dodatki so starošolski, kar pomeni, da s sabo prinesejo pošteno igralno izkušnjo v obliki dodatnih zgodb, ki trajajo kar nekaj ur. V DLC-jih The Assigment in The Consequence boste sledili zgodbi detektivke Juli Kidman, ki dogodke iz originalne kampanje predstavi v drugačni luči, The Executioner pa je krajša izkušnja in je v bistvu samo arenska preizkušnja v kateri se v vlogi ogromnega Keeperja borite proti valovom nasprotnikov.

Poleg igre The Evil Within lahko ta teden brezplačno prevzamete tudi Eternal Threads – indie naslov iz lanskega leta, ki ponuja nekaj reševanja ugank iz prvoosebnega pogleda, zgodbo pa boste izkusili preko šestih različnih likov. Stvarca na Metacriticu nosi oceno 73 iz strani kritikov, a igralci so ji ponudili precej nižjo oceno.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Zakaj v brskalniku Edge na računalniku ni mogoče ocenjevati članek s smajliji, med tem, ko je ocenjevanje mogoče preko Edga na telefonu?

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime