Blizzard bo podaril igričarski PC, ki bo vseboval človeško kri

Razvijalec Blizzard se je spomnil nove in dokaj zanimive promocije, ki naenkrat oglašuje tako njihovo zadnjo igro Diablo 4 kot tudi dobrodelno akcijo. Oglaševalska kampanja se imenuje Blood Harvest in njen glavni cilj je spraviti čim več ljudi v naročje lokalne klinike, kjer lahko darujejo svojo kri.

To sicer nekateri počnejo vsako leto, a Blizzard je pravilnega mnenja, da so ljudem takšne zbirateljske akcije veliko bolj privlačne, če lahko na račun njih tudi nekaj prislužijo in nekaterim pač ni dovolj velika nagrada že sam občutek, da so ta dan naredili nekaj dobrega in morda celo komu rešili življenje.

Nagrade so razdeljene na tri stopnje in nabrano kri lahko spremljate na uradni strani, ki vestno beleži vsako pridodano kapljico rdeče tekočine. Prva stopnja je bila med časom pisanja tega članka že dosežena in je igralcem prinesla orožja znotraj igre Diablo 4, to pa so bodalo Bloodpetal Anlace, sekira Bloodpetal Sever, meč Bloodpetal Blade, palica Bloodpetal Bludgeon za Druida in srce Bloodpetal Heart, ki bo prav prišlo Necromancerjev.

Druga stopnja zahteva 415 litrov krvi, ta pa s sabo prinese oklep Loch Raeth Maor za Barbariana, medtem ko tretja stopnja zahteva 630 litrov krvi in bo igralce nagradila s konjem Vermillion Eye Piebald.

Ta zadnja stopnja pa s sabo prinaša še eno posebno nagrado: vodno hlajeni igričarski PC, ki bo odet v Diablo barve in bo v sebi držal čisto pravo človeško kri. Kako bo ta stvar točno zgledala ni jasno, saj nekako dvomimo, da bo Blizzard zares v PC zlil litre človeške krvi, ki bi bila za povrh bolj slaba hladilna tekočina, zato bodo najbrž v PC postavili kakšno majhno ampulo s krvjo ali pa bodo med vodo zmešali nekaj kapljic človeške krvi.

Mašina bo sicer zahtevala konkretno hlajenje, saj vsebuje presneto impresivne komponente: procesor Intel Core i9-13900K, 64 GB DDR5 pomnilnika, kar 3 TB velik NVMe SSD in grafično kartico RTX 4090, vse skupaj pa bo zapakirano v unikatno ohišje, ki bo vsebovalo estetiko igre Diablo 4.

Na žalost je ta zadnja nagrada na voljo samo tistim, ki prebivajo v ZDA, a vseeno je nagradna igra zanimiva, saj bi lahko kaj takšnega podobnega spočeli tudi v naši majhni Sloveniji.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime