8 let stari Batman: Arkham Knight je nenadoma dobil novo vsebino, ki je bila nato spet hitro umaknjena

Je res minilo že 8 let odkar smo se pozabavali v igri Batman: Arkham Knight, ki je hkrati služila kot zaključek Arkhamove zgodbe izpod razvijalca Rocksteady Studios? Hja, čas teče hitro in čeprav se še danes dobro spominjamo vseh težav, ki jih je imel Arkham Knight ob izidu, ostaja dejstvo, da se je Rocksteady od te franšize poslovil skoraj desetletje nazaj, vmes pa je očitno malce preveč užival v slavi in brezdelje, saj je bil njihov novi naslov Suicide Squad ob napovedi tako spljuvan, da so ga zamaknili za skoraj debelo leto.

Knight je sicer imel svoje probleme, ki so se tikali tehničnih stvari in pretiravanja glede igralnih vložkov z Batmobilov, vendar pa je bilo igranje vseeno hudo zabavno, zgodba pa je bila dovolj privlačna, da je dala zadovoljujoč konec trilogije. Včeraj pa je ta igra, brez kakšnih predhodnih napovedi, nenadoma dobila košček nove vsebine, kar je brž pri igralcih zbudilo upanje, da se je morda razvijalec vrnil v naročje svojih najbolj priljubljenih izdelkov.

Nova vsebina ni kakšen dodatek ali kakšen skupek dodatnih misij, ampak zgolj ena nova Batmanova preobleka, ki je kopija tiste iz filma The Batman iz lanskega leta, ko je vlogo hodečega netopirja prevzel Robert Pattison. Novi kostum je bil na voljo samo v inačici igre, ki jo tržijo znotraj trgovine Epic Games Store in je nato, enako skrivnostno kot se je pojavil, nenadoma tudi izginil.

Ne razvijalec, ne založnik Warner Bros. o nenavadnem dogajanju nista rekla niti besede, zato se zdi, da je Epic Games malce prehitro omogočil igranje vsebine, ki bi morala še nekaj časa ostati skrita in bi morda morala biti presenečenje. Najbolj verjetna razlaga vsega skupaj je prihajajoča predelava Batman: Arkham Trilogy, ki se bo 1. decembra pojavila na konzoli Nintendo Switch in zna biti, da bo studio Turn Me Up Games poleg prenosa trojice iger omogočil tudi nekaj nove vsebine, ki se bo nato pojavila tudi na drugih platformah.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime