The Evil Within 2 je zdaj brezplačen na Epic Games Store

Če pridno spremljate našo stran potem ste do sedaj že zagotovo izkoristili ponudbo trgovine Epic Games Store, ki je prejšnji teden brezplačno podeljevala kopije igre The Evil Within, včeraj pa se je akcija zaključila, jedilnik se je zamenjal in brezplačna malica tega tedna je postalo nadaljevanje The Evil Within 2.

Mnenja o drugem delu te franšize so si razdeljena. Še vedno spremljamo zgodbo protagonista Sebastiana Castellanosa in še vedno skačemo med dvema dimenzijama, medtem ko iz tretjeosebne manire delamo tisto, kar je postala že navada preživetvenih grozljivk: streljamo, poskušamo hraniti strelivo in se vmes malce tresemo zaradi vse grozljivosti, ki se dogaja okoli nas. Je pa tokratna akcija malce drugačna, saj se je razvijalec Tango Gameworks odločil igro spočeti znotraj bolj odprtega sveta, tako da se ne boste samo sprehajali samo iz ene sobe v drugo, ampak boste vmes lahko tudi malce raziskovali in si s tem pridobili dobrine, hkrati pa ob tem tvegali glavo.

Ravno ta odprti svet je ob izidu najbolj razdelil igralce, saj so nekateri preferirali bolj zaprte stopnje prvega dela, ki je dostavil bolj grozljivo izkušnjo, medtem ko nekaterim pri enki ravno ta stvar ni bila všeč in so zato pozdravili odprte nivoje. Se pa oba tabora strinjata, da je The Evil Within 2 dobro nadaljevanje, ki se ga vsekakor splača preigrati, zato svojo kopijo prevzemite iz te povezave.

Dobre stvari prihajajo v dvojicah in tako je tudi v tem primeru, saj Epic Games Store poleg zgornje grozljivke nudi še manjši indie naslov Tandem: A Tale of Shadows. Gre za zanimivo avanturo, kjer bomo preklapljali med likoma Emme in Fenton, vsak pa ponuja preigravanje iz drugačne perspektive. Veliko igranja se vrti okoli reševanja raznoraznih ugank, kar bo všeč tistim, ki se radi ubadate z miselnimi orehi, ki so za povrh odeti v simpatično grafično podobo. Vaša kopija vas čaka tule.

Obe igri bosta brezplačni do 2. novembra, nakar ju bosta zamenjali igri F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch in Turnip Boy Commits Tax Evasion.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime