Fallout serija končno dobila datum premiere

Sledilci uradnega Fallout računa na družabnem omrežju X so včeraj dobili manjši napad panike, ko so pri njem naleteli na besede: “Please remain calm”. Od zadnje enoigralske igre Fallout 4 je namreč preteklo že 8 let in obletnico bi praznovali ravno naslednji mesec. Je morda končno nastopil čas za uradno najavo nadaljevanja? Morda pa se je Bethesda spomnila prenoviti kakšno starejšo igro, saj bi nekateri naravnost ubijali za prave predelave prvih dveh iger, boljšo grafiko pa si zaslužita tudi Fallout 3 in New Vegas.

Vse to je šlo po glavi oboževalcev, a ta upanja so bila hitro izgubljena že v naslednjem stavku, kjer je bil označen Prime Video. Vse skupaj ni bilo namreč nič drugega kot pa uradna najava datuma izida televizijske serije, ki bo izšla na pretočnem servisu Amazon Prime Video in o kateri se govori že vse od leta 2020.

Datum izida premiere je zakoličen za 12. april 2024, tako da nas od njega loči samo še pol leta, Amazon in Bethesda pa zaenkrat še vedno nista pokazala kakšnega pravega napovednika ali pa vsaj slik, ki bi malce bolje orisale novo zgodbo, katera bo vsebovala povsem frišno zasedbo junakov.

O sami seriji je v bistvu znanega presenetljivo malo: vemo da bosta v vlogi izvršnih producentov nastopala Jonathan Nolan in Lisa Joy, medtem ko bomo pred kamerami gledali Walton Gogginsa in Ello Purnell. V javnost je izcurljalo nekaj slik iz prizorišča snemanja in en napovednik, ki ga je Todd Howard, ki bo pri seriji prav tako držal vlogo izvršnega producenta, pokazal za zaprtimi vrati in je bolj slabe kvalitete.

Mesto dogajanja bo tokrat Los Angeles, ki je prav tako nastradalo zaradi apokaliptičnih dogodkov, v podzemnih rovih pa bodo preživeli naseljenci zaklonišča Vault 33.

Napoved datuma izida se ni zgodila po naključju, saj smo včeraj, 23. oktobra, praznovali Fallout Day – ta datum namreč igra veliko vlogo znotraj Fallout sveta, saj se je ravno takrat sprožila vojna Great War, ta pa je celotni svet obarvala v nuklearne eksplozije, iz njih pa so se rodili vsi mutiranci in post-apokaliptične pripovedi, ki nas zdaj zabavajo že več kot 20 let.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime