Lies of P dobiva DLC in tudi polnopravno nadaljevanje

Igra Lies of P nas je navdušila že s svojim prvim napovednikom, ki je zapostavil premiso, da bomo gledali v nekakšno “soulslike” izpeljanko zgodbe iz Ostržka, poleg naprednega boja pa se bomo lahko veselili velikih impozantnih šefov ter estetike, ki malce spominja na Bloodborne. To so bile sprva samo velike obljube, ki smo jih slišali že večkrat, a razvijalec Neowiz se nam ni izneveril in je dostavil najboljšo soulslike izkušnjo doslej.

Kvaliteto smo opazili tako opisovalci kot tudi sami igralci in med temi se je hitro o igri razpasala dobra beseda, kar je seveda tudi pomagalo pri prodaji. Pred kratkim se je preko posebnega videa oglasil igrin režiser Ji Won Choi, ta pa je ponosno povedal, da je Lies of P do sedaj prodal milijon kopij, kar ni razveselilo samo delavcev, ampak tudi tistih, ki imajo pisarne na najvišjih nadstropjih. Ti so namreč prišli do spoznanja, da so ustvarili novo franšizo in da bi bilo to pametno čim prej izkoristiti.

Da bo Lies of P dobil dodatke niti ni takšno blazno presenečenje. Navsezadnje se je že Neowiz sam izdal, ko je na svojem portalu za zaposlitev iskal nekoga, ki bi delal na DLC-ju za Lies of P. Zdaj pa je Ji Won Choi tudi uradno potrdil, zraven pa še dodal, da ekipa že dela na čisto pravem nadaljevanju.

Lies of P 2 bo tako postal realnost, a razumljivo je stvar še leta stran, vmes pa nam ne bo dolgčas. Še ta mesec bo namreč Lies of P prejel večjo posodobitev, ki bo največ naredila na uravnoteženosti: zgodnji del igre bo po novem postal lažji, medtem ko bo Neowiz malce predrugačil moč nekaterih orožij. Poleg tega bomo v novembru prejeli nekaj brezplačnih kostumov, med njimi tudi tistega, ki ga nosi Alidoro, tako da si bomo končno lahko nadeli masko nemškega ovčarja, po novem pa si bomo lahko ločeno natikali klobuke in očala.

lies of p

Od konkretnih zadev smo lahko videli tudi dve konceptni risbi DLC-ja in na eni od njiju vidimo našega Ostržka na krovu neke ladje, tako da nas očitno čakajo neke morske avanture? Kdo bi vedel, treba bo biti potrpežljiv, saj tako DLC kot posodobitev zaenkrat nimata točnega datuma izida.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime