Blizzard najavil prvi dodatek za Diablo 4

Igra Diablo 4 je ob svojem izidu in po njem prejela mešane kritike. Opisovalci in igralci, ki so od četrtega poglavja o vedno čuječih demonskih silah pričakovali samo zanimivo zgodbo in dovolj akcije, ki bi pričarala nekaj desetih ur brez možganskega klanja, so bili s prejetim zadovoljni, zataknilo pa se je pri tistih, ki hitro dosežejo maksimalno stopnjo in se nato spravijo v preganjanje najbolj bleščečih kosov oklepov ter orožij.

V sami svoji srži tole ni slab naslov, zato bodo tisti, ki so se v igranju zabavali, veseli sveže najave iz strani razvijalca Blizzarda, ki je na svojem tradicionalnem sejmu BlizzCon za pričujočo igro najavil prvi dodatek, imenovan Vessel of Hatred.

Razširitev bo zaigrala na naše nostalgične note, saj bomo v njej odpotovali v regijo Torojan, kjer se nahaja mesto Kurast. Slednjega smo srečali znotraj igre Diablo 2 in sicer v njenem tretjem poglavju, džungelske stopnje pa sem ob svojem prvem preigravanju naravnost sovražil. Leta nazaj sem kot smrkavec za preigravanje izbral barbara in v Kurastu so mi fino življenje grenili hitro izmikajoči sovragi, ki so mi zadali ogromno škode, za povrh pa so me velikokrat s pihalniki streljali tudi izza majhnih potočkov, zaradi česar so ostali izven zamaha moje sekire, takrat pa mi ni na pamet padlo, da se zna barbar naučiti tudi veščine skoka.

Poleg starega mesta se bomo srečali tudi z Mephistom, ki bo zopet začel povzročati težave, tako da se bo spet treba vrniti in mu primazati par vzgojnih. Kaj več Blizzard v kratkem napovedniku ni želel izdati, kar niti ni presenetljivo, saj ima Vessel of Hatred izid napovedan v “pozno 2024”, prvi pravi igralni posnetki in informacije glede dodatne vsebine pa bodo prišle enkrat poleti.

Je pa Blizzard napovedal popolnoma nov igralni razred in to takšnega, ki ga v Diablo igrah do sedaj še nismo videli. Kaj točno zna ta biti se nam ne sanja, a zna to biti nekakšna različica Witch Doctorja, ki smo ga lahko igrali v Diablo 3, saj ta igralni razred izvira ravno iz pragozda Torojana, zaradi česar bi bilo tako logično, da bi v razširitvi igrali nekakšno verzijo Kurastovega domorodca.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime