Novi Avatar: The Last Airbender dobil prvi dražilnik

Pretočni servis Netflix trmasto vztraja pri predelavi animejevske vsebine v nekaj, kar vsebuje resnične igralce, ki so sparjeni s celim kupom računalniških ustvarjenih efektov. Stvari so sicer začele bolj slabo, saj se vsi še spomnimo predelave serije Death Note, a skozi čas so se stvari začele obračati na boljše, dokler na koncu letos nismo dobili predelave mange One Piece, ki je bila med občinstvom dobro sprejeta.

Netflix bo zdaj poskušal obdržati ta tempo, zato so včeraj izdali napovednik za serijo Avatar: The Last Airbender, ki je videti presenetljivo dobro in upanje ostaja, da bomo končno dobili res dobro ekranizacijo Avatarja, ki tehnično ni res anime, saj sta za njo zaslužna Američana Michael Dante DiMartino in Bryan Konietzko, ki sta animirano serijo spočela za ameriški televizijski kanal Nickelodeon.

Kljub ameriškim koreninam vsebuje Avatar: The Last Airbender azijsko tematiko in dogajanje se vrti okoli majhnega dečka Aanga, ki je trenutni Avatar in je tudi edini, ki lahko manipulira z elementi zraka, zemlje, vode in ognja. Skupaj s prijatelji, ki slišijo na imena Toph, Sokka in Katara se poda v bitko proti zlobni vojski Fire Nation, ki si želi podrediti vsa druga ljudstva, na čelu teh pa stoji Fire Lord Ozai.

Vse to lahko vidimo v prvem dražilniku, ki prikaže impresivne posebne učinke in nekaj letanja na ogromni, močno puhasti različici bizona. Upamo samo, da se stvar ne bo jemala preveč resno, saj je originalna risana serija v sebi vsebovala zdravo dozo komedije, zaradi katere je celokupno sploh postala tako izjemno priljubljena.

Avatar: The Last Airbender bo svojo premiero na Netflixu doživel 22. februarja 2024 in upamo, da bo s svojo kvaliteto prepričal in končno spral grenak okus istoimenskega filma iz leta 2010, ki ga je režiral M. Night Shyamalan in ga marsikdo označuje za enega najslabših filmov vseh časov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime