Eminem zaradi nekega razloga prihaja v Fortnite

Trenutna sezona Fortnita imenovana OG je v igro privabila rekordno število igralcev in razvijalec Epic Games namerava žezlo kovati, dokler je to še vroče, zato za zaključek pripravlja dogodek tako velikih razsežnosti, da bo vase posrkal tudi rappersko legendo Eminema.

Ne štejem več kolikokrat je ob prehodih sezon in poglavij v Fortnitu nekaj počilo, vendar so Epic Gamesu očitno všeč te megaeksplozije, tako da tudi tokrat pripravlja kataklizmični dogodek, uradno imenovan The Big Bang. Ta se bo sprožil 2. decembra ob 20.00 in bo postoril “evolucijo na vseh stvareh, ki jih poznamo” in bo na koncu “predstavil zapomljiv dogodek”.

To je v bistvu vse, kar je znanega uradno, a pridni kopači po datotekah so iz teh ven zbrskali celo goro nerazkritih podrobnosti. X-ov uporabnik Hypex je prišel do informacij, da se naj bi v igri pojavil dobro znani rapper Eminem, ki bo očitno v igri priredil čisto pravi koncert, za povrh pa bomo v igri dobili nekaj preoblek z njegovo podobo. Žal se očitno nikomur ni zdela dobra ideja, da bi v igro predelal tudi njegovo superherojsko Robinovo preobleko, ki smo jo videli v spotu Without Me.

Da govorice držijo je potrdil tudi Eminemov uradni X račun Marshall Mahers, ki je ob kratki posnetek pripisal datum 2. december in očitno bo njegov nastop imel neke reference na babice, ki igrajo Fortnite.

Na koncu je stvar potrdil Epic tudi uradno in zraven pokazal tudi uradno sličico preoblek, tako da bomo očitno vendarle dobili Eminemov superherojski kostum, ki pa bo očitno malce manj kontroverzen kot pa v videospotu.

Ni pa to edina stvar, ki prihaja v to igro, saj namerava očitno Epic dodobra spremeniti naše navade preigravanja zato bo uvedel trojico novih igralnih načinov. Eden od njih se imenuje The Lego Mode, v tem pa bomo lahko nastopali v vlogi prisrčnih Lego figuric, igranje pa se bo vrtelo okoli kovačenja opreme in grajenja. Potem je tu Fortnite Festival, ki bo igralcem omogočal igranje raznih instrumentov tipa bobni, kitare, za povrh pa bomo lahko tudi peli in vse to počeli ob spremljavi glasbe umetnikov Lady Gaga, Linkin Park, Alice Cooper, Toto in Imagine Dragons.

Tretji igralni način se bo imenoval Rocket Racing, ki bo predstavil čisto pravo dirkanje, čeprav več podrobnosti o tem še niso jasne. Ti trije igralni načini naj bi bili uvedeni postopoma: 7. decembra bomo dobili Legice, dan kasneje bo uveden Rocket Racing, nakar bomo 9. decembra dobili še Fortnite Festival.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime