Ubisoft podarja igro Assassin’s Creed: Syndicate

Založnik Ubisoft se počuti nekam praznično, zato se je igralcem odločil podariti igro Assassin’s Creed: Syndicate, ki jo mnogi označujejo kot zadnjega predstavnika stare garde Assassin’s Creed naslovov, saj se je nato serija prelevila in s skokom v Origins zaobjela RPG mehanike, nakar se je razvijalec z vsakim novim delom bolj oddaljeval od prvotne ideje skrivanja med množicami in odstranjevanjem tarč in se je bolj osredotočil v akcijske vode, ki so nato zašle tudi v čisto prave fantazijske vode.

Če morda še nikoli prej niste izkusili predstavnika “stare garde” potem je zdaj za to nastopil perfekten trenutek: preprosto skočite na naslednjo povezavo in si stvar aktivirajte v svoji knjižnici – seveda se bo za to treba najprej prijaviti v Ubisoftov račun. Ponudba bo na voljo vse do 6. decembra in ko enkrat zadevo aktivirate, bo v vašem naboru iger ostala za vedno oziroma vse do tedaj, dokler se Ubisoft ne odloči ugasniti lastne trgovine, kar pa se verjetno ne bo še zgodilo tako kmalu.

Assassin’s Creed: Syndicate je zanimiv naslov. Dogajanje je preseljeno na ulice Londona in to sredi industrijske revolucije, tako da pričakujte veliko parnikov, kočij in črnega smoga. Nastopamo v vlogi Jacoba in njegove sestre Evie, med njima pa lahko prosto menjavamo in se tako poskušamo znebiti zlobnežev, ki nadzorujejo London, med tem pa bomo lahko ustanovili lastne tolpe pomagačev. Igranje je sicer repetivno, saj bomo morali zavzemati različne predele mesta in to preko ponavljajočih se nalog, a sama srž igranja je še vedno dobra in če se prav spomnim sta mi bila oba protagonista pri srcu. Izkušnjo lahko še dodatno nadgradite preko DLC-jev, ki jih ta igra vsebuje kar nekaj – v enem od njih nam pot prekriža zloglasni serijski morilec Jack the Ripper.

Syndicate bo privlačen tudi vsem tistim, ki ste privrženci serije Peaky Blinders, le da igra vsebuje precej manj frajerskih herojev, ki se okoli sprehajajo s cigareto v ustih, a po drugi strani tekom igre dobimo kavelj z verigo, ki nam omogoča prečkanje mesta kot nek starodavni Spider-Man, to pa je nekaj, česar Tommy Shelby in njegova tolpa nikoli niso doživeli.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime