Tule je prvi napovednik za GTA 6

Če zdajle malce zmedeno berete naslov tega članka in ob tem sumničavo gledate v svojo uro, potem je vaše obnašanje povsem razumljivo. Razvijalec Rockstar je namreč za danes ob 15.00 obljubil premiero prvega napovednika za težko pričakovano igro GTA 6, vendar pa jim je te načrte prekrižal nek neznanec, ki je ponoči na splet predčasno poslal cel napovednik in to v nizki ločljivosti, čez ekran pa je bilo raztegnjeno še oglaševanje za nakup Bitcoinov.

Rockstarju tako ni ostalo drugega kot pa da predčasno na splet pošlje uradni napovednik, saj če je že ta zunaj, potem si ga lahko ljudje vsaj ogledajo v polni ločljivosti. Je pa bil Rockstar zaradi tega razumljivo hudo razočaran, občinstvo pa je bilo prikrajšano zanimivih statistik, saj bi bilo res zanimivo videti, koliko ljudi bi bilo prisotno na premieri ob 15.00. Po naših ugibanjih bi nas čakale rekordne številke, saj je bilo že včeraj v čakalnici za ogled prisotnih 50k gledalcev pa je bila premiera takrat skoraj 20 ur stran.

No, napovednik je zdaj pred nami v polnem sijaju in stvar je videti odlično. Govorice so se izkazale za resnične, saj se bomo zopet preselili nazaj v Vice City, le da ga bomo tokrat obiskali v bolj moderni eri in nova lokacija je v bistvu videti kot nekakšen približek sodobne Floride. Čaka nas veliko razvratnih zabav, odpuljenih likov, ogromno mesto pa bodo prekinile reke, jezera in močvirja iz katerih bodo na nas planili lačni aligatorji.

Napovednik nam da vedeti, da je sodobni Vice City videti kot mesto zabave, ki nikoli počiva. Jasno je, da bo pri igranju veliko vlogo igralo nekakšno družabno omrežje, ki je izpeljanka Instagrama in TikToka in zanimivo bo videti, kako bo to vpeljano v igralno formulo enoigralske kampanje in kako bo integrirana v večigralstvo. Grafična podoba je videti fantastično, čeprav morda gledamo v malce manjši razkorak glede vizualne podobe kot smo ga videli med GTA 4 in GTA 5.

Šesti del nam bo prvič omogočil igranje skozi ženske oči. Protagonistka Lucia bo imela moškega partnerja s katerim se bo spravila v roparske podvige in zdi se, da bomo lahko preklapljali med obema likoma. Zdi se, da bosta protagonista nekakšna izpeljanka slavnega para Bonnie and Clyde, tako da bosta poskušala obdržati svojo ljubezen skozi burno dogajanje zločinskega življenja.

GTA 6 je tako zaključil leta ugibanja, a žal ga ne bomo igrali še tako kmalu. Rockstar si bo namreč vzel svoj čas, zato ima igra zaenkrat napovedan izid v 2025 in zna se zgoditi, da se bo to zgodilo šele v poznih jesenskih oziroma že zimskih mesecih, saj Rockstar zelo rad izdaja svoje igre septembra oziroma oktobra. V najslabšem primeru smo tako nekje dve leti od izida, do takrat pa bomo verjetno dobili še cel kup napovednikov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime