Cringe nastop Bizovičarja nabral več kot 100k ogledov na YouTubu, nakar je ta zahteval njegov umik

Za polomijo, ki se je zgodila ob praznovanju 70. letnice legendarnega slovenskega glasbenika Vlada Kreslina sploh nisem vedel, dokler se na moji Facebook časovnici ni pojavila objava davno propadlega festivala Rock Otočec, ki naredi nekje eno objavo na leto in ta je v dolgem zapisu z obžalovanjem zapisala obnašanje Lada Bizovičarja, ki naj bi se na počastitvi obnašal povsem neprimerno in je tako lepemu večeru dodal grenak priokus.

Bizovičarja smo se na naši strani dotaknili bolj bežno in to ob naši kritiki oddaje Slovenija ima talent, kjer Lado nastopa kot eden od sodnikov. Slovenski širši javnosti je sicer znan že dolgo časa: kot voditelj oddaje Tistega lepega popoldneva, stal pa je tudi kot idejni mojster slovenskih “roastov”, ki so se pri nas imenovali Na žaru. Tip je očitno stopil tudi v stand up vode in takšno točko je želel uprizoriti med svojim nastopom na počastitvi Kreslina, s tem pa je občinstvo močno razburil.

@mrjani951 Občinstvo izžvižga Lada Bizovičarja #Lado #LadoBizovicar #KinoSiska #Izstekani #Izstekanih10 #Ljubljana #fyp #foryou #fypljubljana #firstpage #foryou #viral #TikTokSlovenia #TikTokSlovenija #SloveniaTikTok #Slovenija #Slovenia #MrJani951 ♬ original sound – MrJani0951

Dobre tri minute dolgi nastop je prvovrstni “cringe” material in je dober primer tega, ko nastopajoči povsem napačno prebere sobo a se trmasto z vsako sekundo potaplja v večjo sramoto. Lado je bil na oder vpoklican kot kratki povezovalec programa in celoten koncert je bil do tedaj izjemno čustven, nakar se je možakar odločil malce popestriti dogajanje s šalami, ki pa jim publika ni bila naklonjena. Ne samo, da za te iztočnice ni bil pravi trenutek, bile so povsem nesmešne in jim kar ni bilo konca in cel nastop me je začel spominjati na nekaj, kar bi uprizoril Michael Scott iz serije Pisarna.

Kljub žvižgom iz publike, da naj se že enkrat umakne iz odra, je Lado še kar naprej rinil z nekimi šalami, ki jih kljub večkratnemu poslušanju še vedno ne razumem. Nekaj o temu, kako Vlado ni plešast ampak skopuh? In da ni star 70? Šale verjetno res nimajo smisla, saj je po kakšnih dveh minutah tudi Bizovičarju postalo jasno, da bi bilo se pametno spokati z odra zato mu je začel po hrbtu teči mrzel znoj, a še prej se je moral posloviti z neko nerodno pesmijo, med katero je verjetno molil, da bi se lahko pogreznil v zemljo.

lado bizovičar

Njegov nastop se je hitro razširil po medmrežju in stvar si je bilo v celoti moč ogledati na YouTubu vse do danes, ko pa je bil posnetek nenadoma umaknjen in sicer zaradi pritožbe glede kršenja avtorskih pravic, ki jo je vložil nihče drug kot pa ravno Lado Bizovičar.

Nastop mu očitno še zdaj povzroča neprespane noči, kar niti ni čudno, saj si je samo na YouTubu posnetek v dveh dneh prislužil več kot 100k ogledov in čeprav je bila od tam umaknjena, stvari iz interneta ni tako enostavno izbrisati, zato si ga še vedno lahko ogledate na zgornjem TikTok posnetku.

Lado je za portal N1 izjavil, da je bil morda nastop res izbran ob nepravem času, vse šale pa naj bi bile predhodno odobrene iz strani družine in tudi Kreslina samega. A kot nastopajočemu bi ti moralo hitro potegniti, da na odru nisi več zaželen, kar je bilo dobro izraženo preko žvižgov publike in takrat odložiš mikrofon, ne pa da še kar rineš z glavo skozi zid. Kljub temu pa sem tudi sam presenečen nad vsem tem gnevom, ki so ga gledalci izrazili že med nastopom in kasneje tudi znotraj komentarjev po raznih spletnih člankih širom interneta. In sumim, da nekateri Bizovičarja preprosto ne marajo že od prej – bodisi zaradi Hofer reklam, ki so bile res izjemno tečne ali pa morda zaradi njegovega nastopa v žiriji Slovenija ima talent.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Bizovičar proizvaja neokusne in primitivne domislice tudi drugje, kjer se pojavlja. Ta človek sploh ni smešen ali duhovit, pač pa na poskuša biti na silo šokanten, kar se mu pri kakem preprostem občinstvu obnese, pri kreslinovi publiki, ki je očitno bolj sofisticirana, se mu ni. Z odra bi se moral pobrati že ob prvi reakciji ljudi, kar pa bi bil prehud udarec njegovi nečimernosti.

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime