Final Fantasy 16 včeraj nenadoma prejel prvi dodatek, drugi pa prihaja naslednje leto

Založnik Square Enix je že mesece nazaj napovedal, da bo Final Fantasy 16 prejel tudi nekaj dodatne vsebine, a pri napovedi ni želel izdati njihovega imena ali pa datuma izida. Nakar je na včerajšnji podelitvi nagrad The Game Awards oboje storil naenkrat in to v presenetljivi maniri, saj ne samo, da je bil napovedan prvi dodatek Echoes of the Fallen, ampak je ta instantno postal tudi na voljo za nakup in tudi igranje.

Echoes of the Fallen ne bo neka ločena avantura, ampak bomo stvar preigrali tekom glavne kampanje in jo moramo v bistvu preigrati še preden naletimo na zadnjo šefovsko bitko. Glavno vlogo bo tako tudi tokrat zastopal Clive, ki skupaj s svojimi spremljevalci naleti na skupino sumljivih trgovcev, ki jih začnejo zasledovati, ti pa jih nato na koncu pripeljejo do davno zapuščenega stolpa Sagespire, ki ga je postavila antična civilizacija Fallen.

Znotraj stolpa nas čaka cel kup nevarnosti v obliki novih sovražnikov in res velikih šefov, tem pa bodo iz riti padli novi kosi opreme v obliki oklepov in mečev. Dodatek bo predstavil tudi novo stransko zgodbo in bo zvišal maksimalno možno stopnjo lika – kupci dodatka oziroma sezonske prepustnice boste prejeli tudi meč Buster Sword, ki ga poznamo iz Final Fantasy 7 in ga je vihtel Cloud.

DLC Echoes of the Fallen je zdaj že na voljo znotraj trgovine PlayStation Store in tam boste zanj odšteli 9,99 €. Za igranje boste seveda potrebovali osnovno kopijo igre, ki pa je trenutno znižana na 47,99 €.

Za nakup je na voljo tudi sezonska prepustnica, ki stane 24,99 €, ta pa s sabo prinaša tudi drugi napovedani dodatek The Rising Tide. O tem se še ne ve preveč, saj je izid napovedan za pomlad 2024, a že zdaj je znano, da se bomo v njem lahko spopadli z legendarnim Eikonom Leviathanom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime