Jurski park dobiva svojo igro

Ljubitelji dinozavrov, ki na neko res dobro igro kjer bi ti ogromni plazilci zastopali glavno vlogo in čakate na neko dober obrok vse od igre Dino Crisis 3, boste kmalu prišli na svoj račun. Založnik Universal in razvijalec Saber sta namreč pred kratkim najavila igro Jurassic Park Survival, ta pa bo spočeta znotraj slavne filmske franšize Jurski park.

Dobra novica za vse tiste, ki ne marate novejših filmov v katerih je reptile preganjal Chris Pratt: Survival bo umeščen ravno nekaj dni po dogodkih iz originalnega filma, ki je v kinematografih rjovel leta 1993. Postavljeni bomo na otok Isla Nublar in nadzorovali bomo povsem novo junakinjo Dr. Mayo Joshi, ki je imela to nesrečo, da po pobegu dinozavrov iz kletk sama ni mogla ubežati iz otoka in se je zdaj znašla v velikih škripcih, saj je postala mamljiv prigrizek za praktično vsako bitje, ki je še ostalo na otoku.

Doktorica ni borka, zato se bo morala zanašati na prikrito smukanje in skrivanje po sencah, ko pa bo vse to spodletelo pa jo bo morala hitro popihati. Uradna spletna stran igro uvršča v žanr akcijskih avantur in ni še točno jasno, kako bomo stvar sploh igrali, a glede na kratek dražilnik je jasno, da bomo otok Isla Nublar raziskovali iz prvoosebne perspektive in da bo grafično igra dosegala sodobne standarde.

Žal je Jurassic Park: Survival ena tistih iger, ki so bile razkrite na podelitvi The Game Awards pokazale samo napovednik in nobenih informacij glede potencialnega izida, tako da se ne zdi verjetno, da bomo zadevo lahko začeli preigravati v 2024.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime