Kojima, v navezi z režiserjem Jordanom Peelom, dela na grozljivki OD

Hideo Kojima je na podelitvi The Game Awards igral pomembno vlogo, saj je na odru stal 10 minut in skupaj s filmskim režiserjem Jordanom Peelom govoril o njuni skupni grozljivki OD in kljub vsemu temu govoričenju še vedno ne vemo, kaj bo OD sploh bil.

Kojima sicer pravi, da bo tole igra, ampak bo obenem film a hkrati bo tole povsem nova sorta medija, kar se sliši kot nek prevarant, ki nam poskuša prodati kriptovaluto. Vendar pa je Kojima priznano ime in zagotovo ima za vsemi temi besedami neko vizijo, ki bo postala jasna šele takrat, ko bomo lahko zadevo odigrali. Tudi Death Stranding se je ob napovedih, da bo tole igra dostavljavca v postapokaliptični prihodnosti, slišal nekam dolgočasno, nakar smo dobili izdelek, ki ga nekateri kujejo med svoje najbolj priljubljene igre vseh časov.

Dobili smo kratki napovednik, ki pred kamero postavi Hollywoodske igralce kot so Sophia Lillis, Hunter Schafer in Udo Kierja, vsem trem pa je skupno momljanje v kamero “The hungry purple dinosaur ate the kind, zingy fox, the jabbering crab, and the mad whale and started vending and quacking”, kar je v bistvu fonetični pangram, ki pokrije vse angleške foneme.

Grafično je stvar videti fantastično, kar niti ni čudno, saj je grajena znotraj pogona Unreal Engine 5, studio Kojima Productions pa je za izdelavo uporabil tehnologijo Metahumans. Stvar je celo tako napredna, da že malce težko ločiš grafiko od resničnega življenja in res je impresivno videti, da lahko pri takšni tehnologiji razbereš vsako dlako znotraj nosu nastopajočega.

In kaj OD je in kako se bo igral? Kdo ve. Kojima in Peele sta bila na odru polna toplih besed drug do drugega a kaj konkretnega nismo izvedeli. Studio Kojima Productions je trenutno na polno zaposlen z izdelavo igre Death Stranding 2, OD pa je ločen naslov, ki nastaja v partnerstvu z Microsoftovim Xbox Game Studios, tako da zna biti ekskluzivna za konzolo Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime