The Casting of Frank Stone je enoigralska grozljivka, postavljena v svet igre Dead by Daylight

Grozljivka Dead by Daylight je med nami že sedem let in medtem je nabrala res ogromno vsebine preko plačljivih dodatkov. Če vam je bil koncept igre, kjer vas naokoli preganja nek nevaren in nezemeljski morilec všeč in morate pred njim bežati in mu nastavljati pasti, všeč a vas je nato vedno od igranja odvrnilo dejstvo, da je stvar moč igrati samo večigralsko, potem imamo zdaj za vas dobre novice.

Razvijalec Supermassive Games, ki ga poznamo po igrah Until Dawn in The Quarry, je namreč najavil enoigralsko igro The Casting of Frank Stone, ki bo postavljena v svet igre Dead by Daylight. Kako točno se bo stvar igrala zaenkrat ni znano, a očitno je, da bomo zavzeli grupo nič hudega slutečih najstnikov za katerimi se bo zapodil psihopatski Frank Stone in naša naloga bo, da mu pobegnemo.

Igralno lahko tako pričakujemo nekaj podobnega igri Dead by Daylight, vendar pa bo tule poudarek na pripovedovanju globoke štorije. Uradna stran pravi, da bodo naše odločitve pomembno vplivale na nadaljnji potek dogodkov, kar je v bistvu formula vseh preteklih iger razvijalca Supermassive Games in glede na zapisano lahko sklepamo, da bo stvar videti dokaj podobno njihovi zadnji dobri igri The Quarry.

The Casting of Frank Stone izide enkrat v 2024 in sicer za PC, Xbox Series X in PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime